iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

 Jatkosarjasta on 2/3 pelattuna ja seuraavaksi Lapualle saapuu Lahti Basketball. Joukkueet ovat kohdanneet runkosarjassa 3 kertaa ja voitot ovat LaBalle 2-1. Marraskuun alussa Lahdessa pelatussa ottelussa Kobrat ryösti pisteet 81-84 (21-24,27-14,17-30,16-16), mutta loppiaisena Lapualla osat kääntyivät ja LaBa vei pisteet mukanaan luvuin 75-83 (26-15,29-23,11-23,9-22). Helmikuun alussa Lahdessa pelatussa ottelussa kotijoukkue oli vahvempi numeroin 102-87 (23-21,23-21,24-29,32-16).

Danny Pippen ei enää jatka Kobrien joukkueessa sillä hänen sopimuksensa on irtisanottu. ’Pippen on jo matkalla kotiinsa, kun purimme hänen sopimuksensa. Valitettavasti se satuttaa koko joukkuetta, jos mukana on yksi pelaaja, jolla ei ole halua pelata. Vähän turhan kauan tuli katseltua tilannetta, kun lähtöpassit olisi pitänyt antaa jo useampi viikko sitten, mutta sitä lapsenuskossaan yrittää aina ajatella, että eiköhän se siitä korjaannu. No nyt mitta sitten edellisen treeniviikon ja matsin jälkeen täyttyi ja sopimus purettiin. Valitettavasti homma venyi yli siirtorajan ja nyt mennään sitten kolmella amerikkalaisella.’ Kobrien puheenjohtaja Markku Turja kertoo.

Joukkueella on muutenkin alla useita loukkaantumisia ja pelaava kokoonpano on selvillä vasta ottelun alla.

Ville Turja: Väki vähenee. Katsotaan ketä saadaan pelikuntoon huomiseen matsiin. Lahti juoksee kenttää kuin viimeistä päivää ja heidän moottorinsa Clarke jakelee palloa eteenpäin mielin määrin. Tätä on pystyttävä hidastamaan, että pystymme heidän kanssaan samalla parketilla taistelemaan.

Kokoonpano: Chrysostom Chukwuma, Justus Kilpinen GTD75%, David Nichols, Antto Nikkarinen, Javion Ogunyemi, Jussi Turja, Henry Boyd, Juho Lehtoranta GTD 75%, Juho Pihlajamäki, Atte Perttu GTD25% ja Denzel Livingston GTD25%

Tom Cooman:  We are on the hunt for another win. The LABA formula stays the same: intensity and speed. 

Arttu Saarijärvi, Michael Ertel, Chris Clarke, Steven Haney, Karl Gamble, Erik Sajantila, Ricky Waxlax, Eemi Luukkonen, Roi Byman, Ville Tolonen, Eetu Lähdetniemi.

Kobrat – Lahti Basketball perjantaina 10.03 klo 18.30. Tervetuloa!

LSLahti2023

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekCNCTeknUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy