iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Uutiset

Kobrat esitti tämän kauden parastaan, kun Lapualla pelatussa ottelussa Kouvolan Kouvot kaatui numeroin 107-82 (32-17,33-21,24-31,18-13). Ottelun alku oli Kobrilta loistava sekä hyökkäys että puolustuspäässä. Andre Wessonin (19/12/1s/1r/1t) parilla kolmosella sekä Stokley Chaffeen (16/5/3s/1r) ja Kobrien parhaana palkitun Christian Luteteten (30/4/1s/2r/1t) kakkosilla Kobrat siirtyi 10-0 johtoon, joka riitti Kouvojen valmentajalle Jyri Lehtoselle ja joukkueet komennettiin aikalisälle. Aikalisä ei kuitenkaan tuonut muutosta vaan Kobrat painoi päälle entistä kovemmin ja runsaan 6-minuutin jälkeen Kouvot oli pakotettu toiselle aikalisälle Kobrien siirryttyä BJ Raymondin (14/4/7s) kolmosella 26-10 johtoon. Tahti ei tämän jälkeenkään hiipunut ja Kobrat sai 50 pistettä täyteen runsaan 13 minuutin pelin jälkeen. Kobrat siirtyi 65-33 johtoon, kun minuutti jaksoa oli jäljellä. Jakson loppuun nousivat esiin Kouvojen Joel Mäntynen (11/5/2s), joka pussitti kakkosen sekä Kouvojen parhaana palkittu Henri Permanto (18/1), joka viimeisteli toisen jakson loppuun numerot 65-38.
Kolmannelle jaksolle Kouvot tuli vahvasti, mutta Kobrat piti pintansa, kun Antto Nikkarinen (8/4/7s/1r/1t) jakeli ja Lutete viimeisteli ja se piti Kobrat turvallisen tuntuisella karkumatkalla. Kouvot kiri kuitenkin väkisin lähemmäs ja Permanto kavensi tilanteeksi 80-66, kun kolmatta jaksoa oli jäljellä runsaat 2 minuuttia. Jakson loppuun astui esiin Kobrien takamiehenä debytoinut BJ Raymond, joka ajeli pari kakkosta sekä pussitti kolmosen sinetöiden jakson päätteeksi luvut 89-69. Neljännen jakson alkuun Chrysostonm Chukwuma (11/6) huudatti lapualaisyleisöä kakkosellaan ja kolmosellaan ja Kobrat kasvatti lopulta voittomarginaalin 25 pisteeseen.

’’Aloitettiin ottelu todella hyvin ja toteutettiin meidän pelisuunnitelmaa täydellisesti. Meidän scoutti toimi hyvin ja antoi hyvät eväät sekä hyökkäys että puolustuspään suoritukseen. Pelkäsin ennen ottelua, että miten paljon Jyri on muuttanut heidän kuvioitaan, mutta onneksi sieltä tultiin samalla tavalla ja senkin takia saimme toteutettua juuri niitä asioita mitä halusimme. Ensimmäinen puoliaika oli hyvää pelaamista ja ainahan sitä tuollaisen johtoaseman jälkeen hiipii pienoinen pelko puseroon, että jos me pystyimme hankkimaan tuollaisen johdon ensimmäiseen puoliaikaan niin onhan siinä vastustajalla mahdollisuus tehdä se myös toisella puoliajalla. Aloitimme kolmannen jakson vahvasti, mutta jakson lopussa oli hieman vaikeampi hetki ja Kouvot pääsi kaventamaan eroa. Kokemus astui siinä vaiheessa esiin, kun BJ ratkaisi ottelun henkilökohtaisilla suorituksillaan. BJ:n käyttäminen pallon ylöstuojana perustui siihen, että Kouvot prässää muilla pelipaikoilla, muta sentterit pudottavat suoraan korin alle. Samalla muilta pelaajilta säästyi rutkasti energiaa, kun ei tarvinnut tuoda palloa ylös prässiä vastaan. BJ sai tuoda palloa hiljalleen etukentälle, mutta pari kertaa piti kyllä vähän kannustaa, että hän ehtii tehdä sen ennen kuin 8 sekuntia on kulunut.’’. Ville Turja kertoo.

’’Ei ollut ensimmäinen kerta, kun Lapualla tulee tällainen selkäsauna. Onnittelut Villelle ja coachin staffille hyvästä ottelusuunnitelmasta ja Kobrien pelaajille sen hyvästä toteutuksesta. Kerroin jo kaikissa ennakoissa, että mielestäni Kobrat on pelaajamateriaaliltaan meille kaikkein pahin vastustaja, heillä kun löytyy hyviä heittäjiä jokaiselta pelipaikalta. Kobrat sai meidät pois meidän normaaleista asioista hyökkäyspäässä. En halua kuitenkaan haukkua omia pelaajia vaan ennenkaikkea kunnia voittajille. Tämä on niin hyvä sarja, että voittaminen on jokaisessa ottelussa vaikeaa.’’ Kovojen päävalmentaja Jyri Lehtonen toteaa.

’’Iso voitto meille tänään kuten myös edellisessä ottelussa. Molemmat olivat koko joukkueen voittoja. Olen iloinen, että saimme tämän voiton meidän faneille ja Lapualle ja kaikille, jotka ovat tässä mukana.’’ Christian Lutete tuumii.

Kobrien pelit jatkuvat seuraavaksi Loimaan Bisonsin vieraana lauantaina 30.10 klo 17:00.

Boyd Kouvot

 

 Kobrien toinen peräkkäinen vierasottelu suuntautui Uuteenkaupunkiin, jossa vastaan asettui kaupungin ylpeys Korihait. Kobrat hallitsi ottelua lähes koko ajan ja loppuvihellyksen jälkeen pisteet lähtivät lakeuksille numeroin 83-95 (18-24,25-25,21-23,19-23). Korihait siirtyi ottelun alussa Deng Riakin (11/4) kolmosella johtoon, mutta, nopeasti Kobrien parhaana palkittu Stokley Chaffee (26/10/2r) kuitasi kolmosellaan ja jatkoi donkilla siirtäen Kobrat johtoasemaan.
Tuosta johtoasemasta vieraat eivät luopuneet enää missään vaiheessa. Toinen yli 10 pistettä pussittanut Christian Lutete (24/3/1r) siirsi Kobrat 8-18 johtoon, kun peliä oli pelattuna runsaat 7-minuuttia. Tämän jälkeen peli eteni molemminpuolisten runien sävyttämänä ja etenkin Aamos Nikula (8/0) sekä Korihaiden parhaana palkittu Sebastian Lindberg (18/6) pitivät Korihait iskuetäisyydellä ja pitkälle tauole mentiin tilanteessa 39-45. Kolmas jakso eteni tutun käsikirjoituksen mukaan eron pysyessä 10 pinnan molemmin puolin. Neljännen jakson alkuun Korihait tuli Lindbergin kolmosella tilanteeseen 67-72, mutta tämän jälkeen Juho Lehtoranta (9/2/1s) upotti pari kolmosta ja ero kasvoi taas kaksinumeroiseksi eikä Korihait enää päässyt tosissaan haastamaan Kobralaumaa.
Ottelu oli kolmosjuhlaa, kun Korihait upotti kolmoset 16/32(42%) ja Kobrat 13/24(54%). Kakkosissa vastaavat tilastot olivat 15/28(54%) ja Kobrat 22/37(59%). Levypalloissa Kobrat oli hieman niskan päällä lukemin 31-35. Tilastot: Chrysostom Chukwuma (4/1), Antto Nikkarinen (9/3/3s/1r), Andre Wesson (12/2/3s/1r), Henry Boyd (3/3/3s/2r)), Jussi Turja (0/1), BJ Raymond (8/6/6s).
’’Mielestäni peli ratkesi menetysten painamisella minimiin ja myös levypallopelissä pärjättiin hyvin. Vähän tuli budjetoimattomia kolkkeja vastustajalle, kun Riak painoi kolme kolmosta pussinpohjalle ja Lindberg hyvänä heittäjänä päästettiin vähän kuumaksi. Toisaalta saatiin Bojan (8/2/6s/3r) kuriin eikä hän päässyt aivan niin hyvin pyörittämään peliä kuin yleensä. Stokleyn minuutit meni vähän isoiksi, mutta Stokley jaksaa, kun veti Kyproksellakin melkein joka ottelussa 40-minuuttia. Olen tyytyväinen tähän porukkaan. Joukkueella on hyvä henki ja kaikki tulevat toimeen toistensa kanssa.’’ Ville Turja kertoo ’’Teemana oli menetysten painaminen minimiin ja onnistuttiin siinä aika hyvin. Pystyin mielestäni tuomaan hyvää energiaa puolustuspäässä ja koutsi tietää mitä mä pystyn tuomaan peliin ja onnistuin mielestäni hyvin.’’ Henry Boyd toteaa

 

Otteluennakko Kobrat – Kouvot

Tulevana lauantaina on jälleen luvassa kiihkeä kamppailu sarjapisteistä, kun sarjakakkonen Kouvolan Kouvot tulee mittaamaan Kobralauman kunnon. Kouvot on ollut Kobrille melko vaikea vastustaja ja voitot ovatkin korisliigassa Kouvoille 11-22. Kouvot on ollut alkukauden kuumin joukkue ja kärsinyt vain sarjajohtaja Karhu Basketille tappion. Sen sijaan metsänkuninkaan voiman ovat saaneet kokea Helsinki Seagulls, Lahti Basketball ja joukkueen edellisessä ottelussa Salon Vilpas, jotka lähtivät Kouvolasta kotimatkalle ilman pisteitä.
Joensuun Kataja sen sijaan joutui taipumaan kotonaan. Joukkueen ykköstykki on ollut Amir Hinton (20,4/7), joka on nopeudellaan tuottanut vaikeuksia kaikille vastustajille. Lisäksi 41,4 %:n tarkkuudella kolmosensa upottanut Isiah Osborne (18,4/5,8) ja Deshon Taylor (15/5) ovat muut kaksinumeroiseille pistekeskiarvoille yltäneet. Korinalusta on suomalaistensentterilupausten hallussa, kun 211-senttinen Hannes Pöllä (8,6/6,2) ja 207-senttinen Ilmari
Toikkanen (5,2/3,4) jakavat vastuun sentteripelistä.

Seuraavassa valmentajien mietteitä tulevasta ottelusta korisliigan sivuilta.
Ville Turja; "Kovassa iskussa alkukauden ollut Kouvot saapuu huomenna Lapualle. On selvää, että siirtymäpuolustuksemme täytyy heitä vastaan toimia. Kouvoilla on myös erinomaisia 1vs1 pelaajia ja lisäksi he pelaavat kurinalaisesti joukkueena hyvällä tilankäytöllä. Tuossa on jo paljon asioita, jotka tekevät valmistautumisesta otteluun vähintäänkin haastavaa.
Kokoonpano: Antto Nikkarinen, Stokley Chaffee, Juho Lehtoranta, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Jussi Turja, Andre Wesson, Henry Boyd, Christian Lutete,  Justus Kilpinen vielä sivussa."
Jyri Lehtonen: "Kobrat tarjoaa meidän puolustuskonseptille todella kovan haasteen, etenkin heidän heittävät isot. Lapualla ollaan monet kerrat otettu kunnolla käkättimeen. Meillä pienehkö tason nosto Vilpasta vastaan. Silti hyökkäyksessä tilankäyttö ja päätöksen teko vaillinnaista. Pakissa parannettavaa ihan joka osa-alueella. Alkukaudet ovat vaan haasteellisia. Tasapainottelua konseptien oppimisen, otteluiden voittamisen ja henkilökohtaisten taitojen harjoittelun välillä.
Kokoonpano: Maluach, Osborne, Hirvonen, Hinton, Mäntynen, Taylor, Pöllä, Toikkanen ja Permanto."

Kobrilla on Kouvot ottelun jälkeen edessä viikon tauko ja seuraavana lauantaina matkataan sitten Loimaan Bisonsin vieraaksi.

 

TeamPic21

Seuraavaksi kobrabussin nokka käännetään kohti Saloa, jossa vastaan asettuu hallitseva mestari Vilpas. Vilpas on jo pitkään ollut sarjan kärkeä ja menestyksen kruunasi viimekaudella saavutettu Suomen mestaruus. Ennen korisliigakauden alkua Vilpas osallistui myös mestareiden liigaan, josta ei kuitenkaan auennut tietä jatkopeleihin. Romanialainen Cluj-Naboca oli kotikentällään niukasti vahvempi numeroin 106-97.
Vilpas aloitti kauden kotivoitolla 101-78 Lahdesta, jota seurasi vierailu viime kauden finaalivastustaja Karhu Baskettia vastaan. Karhu piti pisteet lukemin 99-85. Edellisellä kierroksella joukkue haki vierasvoiton Korihaista 68-101.
Viime kauden mestari sai mieluisen paluumuuttajan, kun oma kasvatti Roope Ahonen (9,1/1/3s) saapui takaisin ulkomaankiertueeltaan paikkaamaan Teemu Rannikon ja Aatu Kivimäen jättämää aukkoa ja pelaahan joukkueessa myös Kobrille kovin tutut ex-Kobra Juho Nenonen (15/5,7) sekä kobrakasvatti Perttu Blomgren (4,7/3,3/2,3s).

Ennen kauden alkua Kobrat pelasi myös harjoitusottelun Salohallissa, joten jonkinlainen kosketuspinta joukkueilla on jo toisiinsa. Toki Kobrille ottelu tuli vähän nopeasti, kun amerikkalaispelaajat olivat ehtineet vain pariin harjoitukseen, mutta Vilppaalle harjoitusmatsi oli tärkeä heidän valmistuessaan mestareiden liigan karsintoihin.

Kobrat avasi kauden kotivoitolla Katajasta 91-84, jota seurasi vierastappio Lahdelle 96-84. Edellisellä kierroksella paikalliskamppailussa Karhu Basket haki pisteet Lapualta vähäkorisessa ottelussa numeroin 55-72.
Pyrinnöstä siirtynyt Justus Kilpinen ei ole vielä päässyt avaamaan kauttaan Kobrissa. Justuksen vamma ei ole vakava, mutta huilia on jäljellä vielä muutamia viikkoja.

Ville Turja: "Huomenna meillä on uusi mahdollisuus pelata hieno koripallo-ottelu. Alkukauden vastustajat ovat sattuneet melko koviksi, jopa kestomenestyjiksi ja nyt vastassa viimevuoden mestari ja todellinen kestomenestyjä Vilpas. Avainasioita ottelussa on mielestäni Vilppaan erinomaisten heittäjien tunnistaminen, niin transition kuin puolenkentän puolustuksessakin. Heidän heittämistä täytyy pystyä vaikeuttamaan tarpeeksi pärjätäksemme. 
Kokoonpano: Antto Nikkarinen, Stokley Chaffee, Juho Lehtoranta, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Jussi Turja, Andre Wesson, Henry Boyd, Christian Lutete."

Sami Toiviainen: "Mahtavaa päästä taas kotiyleisön eteen nauttimaan. Kobrat on isokokoinen ja melko monipuolinen joukkue, jolla on tulivoimaa, kokemusta ja nuorta intoa. Meille koko kentän pelaaminen molempiin suuntiin on avainasia voittamiseen. Tällöin voin käyttää koko miehistöä laajasti ja pitää yllä haluamaamme tempoa. Kokoonpano: Niemi, Blomgren, Koivisto, Nenonen, Ahonen, Fobbs, Kärkkäinen, Lovett Jr, Laine, Wood, Griffin."

 4PA 7210

 

Kobrat haastoi Vilppaan tosissaan Salossa mutta lopulta kotijoukkue käänsi ottelun itselleen luvuin 96-87 (17-20,24-27,26-22,29-18). Kobrat aloitti ottelun vahvasti ja siirtyi jo 11-19 johtoon. Vilpas sai kuitenkin pikkuhiljaa juonesta kiinni ja tasoitti ottelun toisen jakson alussa.
Kobrat piti kuitenkin kuskin paikkaa hallussaan ja puoliajalle siirryttiin Kobrien johtaessa numeroin 41-47. Kobrat hallitsi myös kolmatta jaksoa, joskin taas jakson viimeisellä minuutilla Vilpas hiipi kantaan ja viimeinen neljännes alkoi tilanteessa 67-69. Neljännen jakson alkuun Vilpas tasoitti hienon ottelun pelanneen ja Vilppaan parhaana palkitun Juho Nenosen (25/0) kolmosella tilanteeksi 71-71. Tämän jälkeen Kobrat taas karkasi ja Kobrien parhaana palkittu Stokley Chaffee (30/12/5s) siirsi Kobrat 71-80 johtoon, kun aikaa pelikellossa oli jäljellä runsaat 5 minuuttia. Liekö tässä vaiheessa Kobrapelaajien suuhun noussut makea vesi ja ajatus siitä, että homma hoituu kotiin. Tämän jälkeen kaikki kuitenkin romahti ja Vilpas vei seuraavan runsaan 3-minuuttia 16-0 ja ottelu oli taputeltu. Lopussa Kobrat sortui täysin typeriin menetyksiin, jotka tulivat pääasiassa vääristä henkilökohtaisista ratkaisuista. Toisaalta näin voi käydä, kun osalla pelaajista kokemusta ei vielä löydy siinä määrin, kuin edelliskauden mestari Vilppaalla. Ottelun selkeät hahmot olivat kotijoukkueen osalta Juho Nenonen, joka käytännössä piti joukkueensa mukana ottelussa ja käänsi lopussa voiton Vilppaalle upottamalla kolmosensa 6/8, kakkoset 2/2 ja vaparit 3/4. Lisäksi Juho esiintyi pallorosvona 4-kertaa ja saalisti myös 4-virhettä vastustajalle. Kobrien syömähammas oli Stokley Chaffee, jonka iltaa kuitenkin synkensi 7 menetystä.

Korisliigan sivuilla valmentajat analysoivat peliä seuraavasti:
Ville Turja: Lopussa meidän konsepti sekosi molemmissa päissä, Vilpas haistoi veren ja nosti painetta. Yhdeksän pisteen johto suli Vilppaan 16-0 runiin. Koetettiin aikalisää, vaihtoja ja jätkät alkoivat olla vähän loppukin. Tehtiin selkeitä vaihtovirheitä Nenosen vapaisiin kolmosiin. Eka puoliaika oli erinomaista peliä ja oltaisiin voitu olla enemmänkin edellä. Hatunnosto Vilppaalle, laatujoukkue. Silloin kun toinen kämmää, tuollainen joukkue tulee takaisin ja voittaa pelin.
Sami Toiviainen: Meni aika kauan aikaa ennen kuin löytyi sopiva viisikko, joka pystyi puolustamaan viidellä pelaajalla. Erilaisia vaihtoehtoja kyllä kokeiltiin. En tiedä, väsyikö Kobrat, koska heille tuli lopussa paljon menetyksiä. Yksinkertaistimme meidän hyökkäämistä ja pääsimme juoksemaan. Vaikka peli oli melkoista taaperrusta tänään, hyökkäyslevyreihin (15) mentiin hyvin. Sattuman kautta Woodin neljännen virheen jälkeen vaihdoin Griffinin kentälle ja Koiviston Fobbsiin. Se käänsi pelin meille tänään.

Otteluennakko Korihait – Kobrat

Keskiviikkona on edessä jälleen vierasottelu, kun Kobrabussin nokka käännetään kohti Uuttakaupunkia. Korihait sai mieluisen paluumuuttajan, kun hienon korisliigauran ja pari mestaruutta Kauhajoella kairannut Bojan Sarcevic (8/4,3/8s) siirtyi haipaitaan. Toinen paluumuuttaja täksi kaudeksi oli Jalen Henry (13/6), joka pelasi Korihaissa kaudella 19-20 kovilla tilastoilla (17/6,8/2,2s). Kobrat ja Korihait ovat kohdanneet 26 kertaa ja voitot ovat ennen seuraavaa kamppailua Kobrille 16-10. Korihait ovat pelanneet 4-ottelua, mutta voittotili on vielä avaamatta. Edellisessä ottelussa se oli jo todella lähellä, kun vierasottelussa vajaamiehinen hailauma haastoi tosissaan Pyrinnön kärsien kuitenkin 96-90 tappion. Tuossa ottelussa Manuel Barnes oli tulikuuma tilastoiden 26/7. Myöskin Bojan Sarcevic (13/5/18/4r/1t) äityi hurjaan vireeseen tilastoiden myös koko uransa syöttöennätyksen 18. Korihailta löytyy
erinomaisia heittäjiä bonuskaaren takaa ja mm. Atte Perttu (5/1,3), Unique McLean (15,3/4) sekä Sebastian Lindberg (9,3/2,5) ovat upottaneet kolmosensa kauden alussa n. 40 % tarkkuudella.

Seuraavassa Valmentajien mietteitä korisliigan sivuilta.
Jarno Nikula; "Kobrilla on kokoa ja liikkuvuutta. Kobria vastaan löydettävä puolustukseen oikeat match upit. Levypallo pelaaminen avainasemassa. Kokoonpano: Nikula, McLean, Perttu, Sarcevic, Lehtonen, Henry, Riak, Lindberg, Barnes ja Valtonen."
Ville Turja; "Seuraavana vastassa Korihait, joka on ehdottomasti varsinkin kotonaan vaarallinen joukkue kuten harjoitusotteluissa saimme huomata. 
Bojanin pelintekoa on pystyttävä vaikeuttamaan. Valmistautumisemme on hyvässä vaiheessa ja lähdemme keskittuneinä kohti seuraavaa mahdollisuutta kartuttaa pistepussia. 
Kokoonpano: Antto Nikkarinen, Stokley Chaffee, Juho Lehtoranta, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Jussi Turja, Andre Wesson, Henry Boyd, Christian Lutete.  Justus Kilpinen ei tule ja jos tulee, niin tulee vaan kattoon."

Kobrien pelit kotona jatkuvat jo lauantaina 23.10 klo 17.00, kun Lapualle saapuu yksi syksyn kuumimmista joukkueista, Jyri Lehtosen luotsaama Kouvolan Kouvot.

 4PA 1850

Kobra-areenassa koettiin pitkästä aikaa todellista urheilujuhlaa, kun Karhu Basketin kannattajat saapuivat sankoin joukoin oman joukkueensa tueksi. Kobrat ja Karhu Basketin paikalliskamppailua seurasi paikanpäällä lähes 1000 silmäparia, joka lukema tuntuu tosi hienolta, pitkään jatkuneen, tyhjille katsomoille pelaamisen jälkeen. Kobrien kauden avausottelukin keräsi mukavan yleisön, mutta nyt mökä hallissa oli todella hienoa.
’’Kauhajoelta saapui mahtava yleisömeri ja toinen pääty olikin kokonaan oranssin peitossa. Kyllä tuntui tosi hyvältä olla mukana taas tällaisessa tapahtumassa, kun saliin sai ottaa katsojia. Iso kiitos paikalle saapuneille katsojille, koska totuushan on se, että ottelu on kuin teatterinäytös ja se esitetään nimenomaan yleisölle’’ Kobrien toiminnanjohtaja Marko Alakoskela toteaa tyytyväisenä taiston tauottua.


Ottelussa itsessään nähtiin puolustuspelin juhlaa, kun molemmilta joukkueilta nähtiin melko hyvää puolustuspään tekemistä. Karhu oli kuitenkin terävämpi hyökkäyspäässä ja vei vähäkorisen ottelun lukemin 55-72 (7-16,18-19,18-21,12-16). Karhu sai täksi kaudeksi riveihinsä 3 ex-mestaria, kun Henri Kantonen (10/3) Cameron Jones (9/2) ja Rene Rogeau (18/7) palasivat Kahu paitaan. Karhun peli tuntuukin olevan tällä hetkellä todella valmista ja kuntopuntarissa joukkue onkin varmasti sarjan ykkönen tällä hetkellä. Ottelun ensimmäinen jakso oli Kobrille kaikkein vaikein ja koriteko ei meinannut onnistua millään. Karhu pääsikin karkaamaan runsaan kymmenen pinnan johtoon ja Kobrat oli koko ottelun ajan takaa-ajajana.


Missään vaiheessa kotijoukkue ei antanut periksi, mutta ei myöskään päässyt tosissaan haastamaan, kun ero pysyi koko ajan kaksinumeroisena.

’’Oli mahtava nähdä, että porukkaa oli todella paljon ja tunnelma oli pitkästä aikaa sellainen, kun se on näissä derbyissä ollutkin ja kiitos siitä katsojille. Me ei oltu tänään huonoja vaikka 55 pistettä onkin aika vähän, mutta pystyimme myös itse pitämään vastustajan pienessä pistemäärässä.’’ Juho Lehtoranta tuumii

’’Puolustettiin 5 vs 5 erittäin hyvin ja kokonaisuudessaan hieno ottelu. Menetykset koituivat tänään meidän kohtaloksi, kun Karhu teki 27 pistettä meidän menetyksistä. Toki siinä oli paljon myös Karhun hyvyyttä, mutta ehkä me on harjoiteltu vähän liikaa 5 vs 5 puolustusta ja nyt täytyy keskittyä myös muuhun puolustamiseen. Hyökkäyspeli pitää nyt saada parempiin uomiin. Tietyt line upit eivät tänään toimineet ja siihen täytyykin kiinnittää huomiota, että mistä ja miten milloinkin on kannattavaa hyökätä.’’ Kobrien päävalmentaja Ville Turja kertoo.

Tilastot: Chrysostom Chukwuma (3/1/1r), Juho Lehtoranta (0/4/1r), Antto Nikkarinen (0/1/3s/2r), Henry Boyd (3/0), Andre Wesson (15/5/1s/1r/1t), Jussi Turja (3/2/1r), Christian Lutete IV (4/1/1s/1r), Stokley Chaffee (16/12/3s/1r), BJ Raymond (11/4).

Kurhu

 

Lisää uutisia

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetCanoramaHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiEuromasterJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudussolmioKonevuokrausPm trukkiOjalaTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovarinahkalaJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesTMRautajitavalueppeabyararimboTRVosatvirtasenKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaPolyplanWellbitUnessPurkuexpKuomasoramopalmiateksrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoeezyInvestrentaFennoRiitanHerkkuLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1KultaTahtiTJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkAviserTuurinGrHhiRobsuokkoKaaritaivutusplvLatvaRNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritKamukoPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTalvar

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy