iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Uutiset

Viimeistä viedään, kun Kobrien osalta tämän kauden pelit päättyvät vierasotteluun Lahdessa. Kobrat onkin ainut joukkue alemmassa jatkosarjassa, jolle ottelulla ei ole merkitystä vaan Kobrat sijoittuu lopputuloksissa sijalle 10. Bisons voi voitollaan Korihaista päästä samaan pistemäärään, mutta keskinäisissä otteluissa, jotka ovat 2-2 Kobrilla on niukin mahdollinen koriero +1. Muilla joukkueilla onkin sitten panosta. Kataja Basket on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa, mutta mikäli se voittaa BC Nokian viimeisellä kierroksella se sijoittuu seitsemänneksi ja saa vastaansa Kouvot. Tappiolla sijoitus on 8 ja ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vastaan asettuu Karhu Basket. Nokialaisilla tilanne onkin kinkkisempi, kun voitolla sen sijoitus on 7. ja joukkue menee ykkösenä pudotuspeleihin, mutta tappiolla se jää ulos pudotuspeleistä, mikäli Lahti Basketball vastaavasti voittaa Kobrat onkin Lahti pudotuspeleissä sijalta 8. Suurin jännitys viimeisellä kierroksella kohdistuu otteluun Bisonsin ja Korihaiden välillä, joka peli pelataan Loimaalla. Ottelussa on vain yksi lopputulos. Voittaja säilyttää sarjapaikkansa ja häviäjä putoaa 1 A divisioonaan. Tämä siksi, että vaikka Bisonsilla on tällä hetkellä 2 sarjapistettä enemmän niin Korihaiden noustessa voitolla tasoihin niiden keskinäiset ottelut ovat 3-1 eli Korihait säilyttäisi sarjapaikkansa.

Kobrien ja Lahden aikaisemmat ottelut ovat Lahdelle 2-1, kun ensimmäisen kohtaamisen sarjan kakkoskierroksella Lahti vei 96-84 ja kävi ryöstöretkellä Lapualla joulukuun alussa vieden pisteet mukanaan numeroin 84-91. Jatkosarjassa Lapualla pelatussa ottelussa Kobrat piti pisteet numeroin 99-97.    

Seuraavassa valmentajien mietteitä tulevasta ottelusta korisliigan sivuilta:


Ville Turja: "Pelasimme hyvän ottelun Nokiaa vastaan. Joukkueen asenne oli erinomainen ja toteutimme sovittuja asioita lähes sata prosenttisesti läpi ottelun. Valitettavasti hyvä peli ei aivan riittänyt voittoon. Lahti pelissä meille ei ole sarjasijoituksellisesti merkitystä, joten lähdemme pelaamaan viimeistä matsia yhdessä tällä ryhmällä. Toivottavasti pystymme nauttimaan ottelusta ja pelaamaan rennosti ja tuomaan vieläpä taistelutahtoa mukanamme lahteen. Lahdelle ottelulla on käsittääkseni sen verran merkitystä, että mikäli Kataja voittaa Nokian viimeisellä kierroksella, pääsisivät he voitolla meistä playoffeihin. Takana on kaiken kaikkiaan haastava kausi ennätyksellisine koronakaranteeneineen, jonka lisäksi jouduimme selviytymään lähes koko kauden ajan useammista loukkaantumisista. Tästä kaudesta jää ehdottomasti mieleen pieni jossittelun mahdollisuus."

Kokoonpano: Stokley Chaffee, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Henry Boyd, Andre Wesson, Juho Lehtoranta, Antto Nikkarinen, Justus Kilpinen, Christian Lutete GTD 25%, Jussi Turja GTD 25%

Pieti Poikola: "Edessämme on kauden viimeinen runkosarjan ottelu ja vastassa Kobrat, jolle kärsimme vieraissa katkeran jatkoaikatappion. Haluamme näyttää taistelevaa ilmettä kotiyleisöllemme ja jättää kaiken parketille. Matsin jälkeen näemme, mihin se riittää."

Kokoonpano: Waxlax, Luukkonen, Ahola, Ballard, Iverson (GTD50), Karvonen, Sajantila, Clarke, Saarijärvi, Ventoniemi (GTD25), Byman (GTD50), Lähdetniemi

Kobrien ote ei riittänyt loppuun asti

Kobrien ote ei riittänyt loppuun asti vaan BC Nokia käänsi ottelun viime minuuteilla itselleen numeroin 78-82 (15-19,23-16,25-22,15-25). Ottelun ensimmäinen puoliaika oli kaksijakoinen, kun Nokia hallitsi ensimmäistä ja Kobrat toista jaksoa ja puoliajalle mentiin kotijoukkueen 38-35 johdossa. Myös kolmannen jakson Kobrat pysyi kuskin paikalla ja neljännen jakson alussa tilanne näytti jo hyvältä, kun BJ Raymond (12/4/1s/1r) upotti kolmosen ja heti perään Henry Boyd (4/4/1s/3r) vei kakkosellaan Kobrat 68-57 johtoon. Nokia tuli kuitenkin väkisin rinnalle ja ohi, mutta kerran vielä Kobrat tarrasi johtoasemaan kiinni Stokley Chaffeen (16/9/1r) vietyä vaparillaan Kobrat 78-77 johtoon, kun aikaa oli jäljellä runsas minuutti. Arnaldo Toro (12/19) oli kuitenkin kentän kuningas huolehtien lopussa levypalloista ja johdatti Nokian voittoon.  

’’Simppelisti ja lyhyesti kovuus voitti tänään. Erityisesti lopun levypallokamppailussa Nokia vei meitä ja siinä oli ottelun ratkaisu. Peli peliltä oma peli on tuntunut helpommalta ja kun kavereita on ollut pois, niin rooli on kasvanut ja on päässyt ottamaan vastuuta. Odotan innolla kesää ja sitä, että pääsee harjoittelemaan ja nyt kun on saanut yhden liigakauden alle niin tietää mitä pitää tehdä ja uskon, että ensi kautena ollaan vielä valmiimpana palaamaan." Crysostom Chukwuma tuumii.

’’Täytyy sanoa, että olen ylpeä joukkueesta tänään. Muutama tilanne, jotka sitten lopussa eivät menneet niin kuin piti ratkaisi ottelun. Meillä ei näin hyvää pallotonta puolustusta ole ollut koko kaudella. Nokia kun pelaa lujaa ja käsillä koko ajan silleen, että jokainen tilanne on lähtökohtaisesti virheen rajamailla ja kun myös me nostettiin intesiteettiä pallottoman puolustuksessa niin tuomareiden linja oli tosi salliva, kun molemmat joukkueet teki sitä.  Niin kauan kun jaksettiin tehdä töitä täysillä olimme mukana, mutta lopussa se kääntyi heille, kun ottivat pari isoa hyökkäyslevyä. Toisaalta on se Toro aika härkä repien 19 levypalloa tänään, niin täytyy nostaa hänelle kyllä hattu korkealle.  

Kauden lopun kynnykselle asti päästiin kuitenkin kamppailemaan pudotuspelipaikasta vastoinkäymisistä huolimatta. BJ:n loukkaantuminen joulukuun alussa, jota sitten seurasi koronatartunnat ja pari lisäloukkaantumista sotki todella paljon meidän pelaamista ja harjoittelua. Ei pystytty harjoittelemaan kovinkaan hyvin ja tuli pitkä tappioputki ja menetettiin mahdollisuus päästä ylempään jatkosarjaan. Kaikki huomioon ottaen olen kuitenkin ylpeä pelaajista, että vielä toiseksi viimeisessä ottelussa taisteltiin pudotuspelipaikasta’’ Ville Turja kertoo.

Lahares

Korisliigan alemman jatkosarjan viimeinen kotiottelu edessä ja Kobrien vastustajaksi saapuu BC Nokia. Alemman jatkosarjan pudotuspeleihin matkaavat joukkueet ovat edelleen auki ja yhä 4 joukkueella on mahdollisuus tuo paikka lunastaa. Kobrien edellisen ottelun tappion myötä tuntui aluksi jo siltä, että mahdollisuudet ovat menneet, mutta myös Nokia sekä Kataja hävisivät kierroksen omat ottelunsa ja näin tilanne on edelleen auki. Kobrien jatkomahdollisuudet eivät ole enää omissa käsissä vaan jatkoon meno edellyttää, että tämän iltaisessa ottelussa Korihait voittaa kotonaan Lahden ja huomenna Bisons kaataa vieraissa Katajan. Kobrien pitää luonnollisesti voittaa lauantaina kotonaan BC Nokia. Viimeisellä kierroksella Nokian pitää kaataa kotonaan Kataja ja Kobrien voittaa vieraissa Lahti Basketball vähintään 10 pisteellä niin jatkoon menisivät ykkössijalta Nokia ja kakkosena Kobrat. Kobrien ja BC Nokian aikaisemmat kohtaamiset ovat kaikki päättyneet Nokian voittoon ja lopputulokset ovat olleet Nokialle 62-85, 95-91, 88-82. Jatkosarjaan lähdettäessä Nokia oli selvässä johdossa, muta korona ja muut loukkaantumiset ovat sekoittaneet joukkueen pakkaa todella paljon ja joukkueen saldo on 2 voittoa 8 ottelusta ja tällä hetkellä Nokia on tasapisteissä Lahden ja Katajan kanssa sijalla 3 eli pudotuspelien ulkopuolella. Kobrat puolestaan aloitti jatkosarjan hienosti saldolla 4/1, mutta myös kotijoukkueessa loukkaantumiset ovat sen jälkeen vaikeuttaneet tekemistä todella paljon ja viimeiset 3 ottelua ovatkin päättyneet tappioihin. Se ottelussa on ainakin selvää, että jompikumpi joukkue katkaisee 3 ottelun tappioputkensa

 

Seuraavassa valmentajien mietteitä tulevasta ottelusta korisliigan sivuilta:


Ville Turja: "Keskiviikon Korihait ottelu oli joukkueeltamme hieman hengetön esitys. Meillä on edelleen teoreettinen mahdollisuus pudotuspeleihin, mikäli hoidamme omat ottelumme ja muut pelit menevät sopivasti ristiin. Nokia taistelee edelleen myös kynsin hampain pudotuspelipaikasta ja he tulevatkin olemaan varmasti valmiina pelaten omalla aggressiivisella tyylillään. Heidän pienet takamiehet ja levypallohirmu Toro ovat aiheuttaneet meille vaikeuksia kaikissa kohtaamisissamme. Terveystilanne joukkueessamme ei ole kummoinen. Katsotaan ketä saadaan otteluun jalkeille. Tärkeintä on kuitenkin, että ne pelaajat, jotka ottelussa pelaavat ovat valmiita antamaan kaikkensa kentällä."

Kokoonpano: Stokley Chaffee, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Henry Boyd, Andre Wesson, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Ville Taipale, Justus Kilpinen GTD75%, Christian Lutete GTD 25%, Antto Nikkarinen GTD25%

  

Greg Gibson: "As inconsistent as we have been lately, we still control our own destiny as far as the post season goes. Lapua has some guys that can really score the basketball and our defense is missing at the moment so not a very good combination for us. Very hard to just all of sudden "switch on" but we have no option."

Roster: Besselink, Toro, Ahonen, Haney, Lehto, Pierce, Hiekkataipale, Ross, Sauramo (GTD 25%).

 

Korihait käänsi ottelu edukseen toisella puoliajalla

Korihait taistelee edelleen kynsin hampain sarjapaikastaan, joka nähtiin Lapualla, kun vierasjoukkue oli selvästi nälkäisempi ottelun jälkimmäisellä puolikkaalla ja vei kamppailun numeroin 84-90 (23-13,18-25,16-26,27-26). Kobrat aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäinen jakso olikin lähes yhtä maalia ja toiselle jaksolle lähdettiin kotijoukkueen 10 pisteen johdossa. Siihen ilon aiheet sitten loppuivatkin. Toisella jaksolla pelaajilta löytyi vielä sen verran tahtoa, että puoliajalle mentiin Kobrien johtaessa 41-38. Kolmas jakso sekä neljännen alku olivatkin sitten melkoista läpsyttelyä ja Korihait kasvatti johtonsa tilanteeseen 71-86, kun otteluaikaa oli jäljellä runsaat 4 minuuttia. Jostain syvältä selkäytimestä Kobrapelaajien taistelutahto kuitenkin palasi ja Stokley Chaffee (17/8/3s/2r/1t) toi kakkosellaan kotijoukkueen tilanteeseen 84-87, kun kellossa oli aikaa vielä 30 sekuntia. Kobrien viimeiset kaksi kolmosta kolisivat kuitenkin rautoihin ja näin Korihait vei arvokkaat pisteet mukanaan ja taistelee edelleen sarjapaikastaan.

’’Nämä on niitä pelejä, että ei saavuta mentaalisesti paikalle eikä ole sitä uskoa, että vielä on mahdollisuus jatkoon, kun pelit menevät tarpeeksi ristiin. Yksi hyökkäyslevypallo joukkueena on jotain järkyttävää ja kertoo kaiken pelaajien asenteesta. Lopussa saatiin jotain aikaan, mutta jos pelaajat ei ole henkisesti paikalla niin eihän siitä mitään tule.’’ Ville Turja kertoo.   

viimeinen

 

Korisliigan yhteistyökumppani Veikkaus tarjoaa ottelukohtaisesti 50 nopeimmalle liput puoleen hintaan ao. Korisliigan jatkosarjaotteluihin.
Liput lunastetaan ottelutapahtuman lipunmyynnistä Veikkaus-korttia tai Veikkauksen mobiilisovelluksessa olevaa korttia näyttämällä. Poikkeuksena Helsinki Seagulls, jonka etuasiakasliput saa lunastettua ainoastaan ennakkolipunmyynnistä.
Käytä etu hyväksesi ja tule seuraamaan kotimaista huippukorista.
Seuraavat Korisliiga-ottelut kuuluvat alennuksen piiriin:
ke 16.3. 18:30  Helsinki Seagulls     –   Tampereen Pyrintö
pe 18.3. 18:30  Salon Vilpas            –   Kouvot
pe 18.3. 18:30  Bisons Loimaa        –    Kobrat
pe 18.3. 18:30  Korihait                    –    Kataja Basket
la  19.3. 16:00  Tampereen Pyrintö  –    KTP-Basket
la  19.3. 16:00  Lahti Basketball       –    BC Nokia
ti   22.3. 18:30  Kouvot                      –    Helsinki Seagulls
ti   22.3. 18:30  KTP-Basket              –    Salon Vilpas
ti   22.3. 18:30  Kauhajoki                 –    Tampereen Pyrintö
ke 23.3. 18:30  BC Nokia                  –    Bisons Loimaa
ke 23.3. 18:30  Kataja Basket           –    Lahti Basketball
ke 23.3. 18:30  Kobrat                     –    Korihait
 
 veikk face
 

Keskiviikkona päästään taas takaisin kotiparketille, kun Lapualle saapuu Uudenkaupungin Korihait. Aikaisemmissa kohtaamisissa Kobrat on ollut vahvempi vieden ottelut 83-95, 96-67 ja jatkoajalle venyneen edellisen ottelun 93-98. Korihait on jatkosarjassa ollut paljon vahvemmassa vireessä kuin runkosarjassa, jossa saldo oli 3/19 niin nyt jatkosarjassa se on 4/7. Korihait onkin runkosarjan jälkeisestä vaikeasta asemasta noussut tosissaan taistelemaan sarjapaikasta Loimaan Bisonsin kanssa. Edellisellä kierroksella kotiottelussa Katajalle kärsitty tappio toki teki joukkueen tilanteen taas haastavammaksi. Kobrilla oli vaikea edellinen viikko, kun peräkkäiset vieraspelit Katajaa ja Bisonsia vastaan päättyivät tappioihin ja pudotuspeleihin pääsy vaikeutui.

Nyt ei kannatakaan katsella sarjataulukkoa vaan lähteä voittamaan loppuja otteluita ja katsoa mihin se sitten riittää.       

Seuraavassa valmentajien mietteitä korisliigan sivuilta.

Ville Turja; Olemme viimeisimmissä peleissä kärsineet loukkaantumishuolista. Yksittäisiä tärkeitä otteluja olemme pystyneet pienellä rotaatiolla kääntämään itsellemme. Ottelut tulevat kuitenkin niin nopeassa tahdissa, että pienellä rotaatiolla palautumisasiat fyysisesti ja myös mentaalisesti ovat äärimmäisen suuressa roolissa. Edelleen tätä kirjoittaessani nyt aamutreenien alla on muutaman pelaajan pelikunto epäselvä. Tarkentelen näitä iltapäivätreenin jälkeen. Korihait on loppukaudesta löytänyt toimivan jenkkinelikon Bojanin ympärille. He ovat pystyneet ottamaan kovia voittoja ja saaneet käyntiin hienon taistelun sarjapaikasta. Meillä on edelleen hiuksen hieno mahdollisuus playoffeihin ja sitä lähdemme ottelu kerrallaan edelleen tavoittelemaan. Korihait pelissä tärkeää on Bojanin puolustuksen onnistuminen niin yksilö kuin joukkuetasolla. Myös lahjakkaan Mitchell Smithin kanssa pitää olla erittäin tarkkana, sillä hän pystyy latomaan hetkessä kovia pistelukemia taululle.

Kokoonpano: Stokley Chaffee, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Henry Boyd, Andre Wesson, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Ville Taipale, Christian Lutete GTD 25%, Antto Nikkarinen GTD25%, Justus Kilpinen GTD25%

Teemu Turunen; Kobria vastaan olemme tällä kaudella hävinneet kaikki kolme ottelua. Nyt olisi aika ottaa ensimmäinen voitto. Viime kohtaamisessa oli jo paljon positiivisia asioita, mutta vielä pitää selkeästi parantaa. Energiatasot pitää saada jälleen korkealle, sekä toteutus molemmissa päissä täytyy olla korkealla tasolla.

Kokoonpano: Lindberg, Sarcevic, Smith, Barnes, Croff, Perttu, Jackson, Arvonen ja Natesan.

Kobrat – Korihait keskiviikkona 23.03 klo 18.30 Kobra-areenalla. Tervetuloa.

 

Kobrat kaatui Loimaalla

Kobrilla ei ollut tuomisia Loimaalta vaan kotijoukkue käänsi kamppailun itselleen numeroin 97-85 (22-18,19-29,35-20,21-18). Kobrille ottelu oli todella hankala sen vuoksi, että sarjaohjelmassa kaksi peräkkäistä vierasottelua päivän huililla, joista ensimmäinen Joensuuhun tarkoitti, että pari peliä ja bussissa matkustamista 1400 km. Vielä kun rosteri oli melko lailla vajaa, oli odotettavissa, että iltapuhteesta ei tule helppo. Ottelun alkuminuutteja lukuun ottamatta Kobrat oli ensimmäisen puoliajan hyvin mukana ja BJ Raymondin (11/3/1s) viime sekunnin kolmosella puoliajalle mentiin Kobrien johtaessa 41-47. Kolmannen jakson puolivälissä tilanne näytti edelleen hyvältä, kun Stokley Chaffee (20/7/4s/2r) vei Kobrat viidellä peräkkäisellä pisteellään Kobrat 51-59 johtoon. Jakson loppu oli kuitenkin vaikea, kun upean pelin pelannut Zach Copeland (38/6) upotti kolmeen minuuttiin 12 pistettä ja Bisons karkasi 76-67 johtoon ennen viimeistä neljännestä. Jakson alussa Kobrien parhaana palkittu Andre Wesson (30/6/8s/1r) kavensi onnistumisillaan eron kuuteen pisteeseen. Tämän jälkeen Kobrat menetti jaksolle pallon 9 kertaa eikä mahdollisuuksia ottelun voittoon, enää ollut. Jos jotain hyvää ottelun lopussa oli niin Stokleyn lopussa pussittama kakkonen kavensi eron 12 pisteeseen ja kun Bisons ei enää käyttänyt omaa hyökkäystään jäi keskinäisten oteluiden koriero Kobrille +1, jonka turvin tasatilanteessa Bisonsin kanssa Kobrat on edellä.       

’’Tiukka peli, jonka meidän monet menetykset ratkaisivat toisella puolikkaalla. Ensimmäinen puoliaika vielä menetteli, mutta toisella puolikkaalla menetettiin palloa oikein urakalla ja tuollaisella menetysmäärällä on vaikea voittaa peliä. Ensimmäisellä puoliajalla vielä pystyttiin focus pitämään pelissä, mutta pitkä reissu Joensuuhun ja heti perään vierasmatsi tänne Loimaalle olivat kuitenkin liikaa, kun vielä jouduttiin taistelemaan vajaalla rosterilla. Edelleen kuitenkin taistellaan peli peliltä ja katsotaan lopuksi riittääkö se pudotuspeleihin.’’. Ville Turja kertoo.

KorihaitLS

 

Kobrat kotiutui Joensuun reissulta torstaiaamuna 04.40 ja jo perjantaina lähdetään uudelle reissulle Loimaalle. Parin vuorokauden aikana 1400 km bussissa ja pelit siihen päälle niin voi kai vain todeta, että siinä on todellinen sarjaohjelman kukkanen.

Kobrien ja Bisonsin kohtaamiset ovat 2-1 Kobrille, kun lokakuussa Kobrat ryösti pisteet Loimaalta luvuin 64-72 ja vastaavasti Bisons kävi ryöstöretkellä joulun välipäivinä Lapualla vieden pisteet numeroin 71-78. Jatkosarjan käynnistäneen avausottelun Lapualla vei taas Kobrat luvuin 82-70. Bisons on jatkosarjassa voittanut kaikki 3 kotiotteluaan, kun Kataja kaatui 83-75, Lahti 104-102 ja BC Nokia 90-71. Bisonsin kannalta ottelu on elintärkeä, taistelussa putoamispaikkaa vastaan, kun sillä tällä hetkellä putoajan paikalle on eroa vain 2 pistettä.

Kobrilla on jatkosarjasta koossa 4 voittoa ja 2 tappiota, Joukkueella on vielä hyvät mahdollisuudet pudotuspeleihin vaikka tappio Joensuussa vaikeuttikin urakkaa. Kobrat on kuitenkin tasapisteissä Katajan edellä korieroin turvin ja Korihaiden voitto BC Nokiasta tasoitti pudotuspelitaistoa entisestään.   

Eilisen Kataja visiitin jälkeen katseet jo kohti huomista vierailuja Bisonsien luo. Hyökkäyksellisesti eilen ei ollut meiltä iloisinta ja monipuolisinta tekemistä. Puolustuksellisesti paletti pysyi viimeisen jakson joitakin hetkiä lukuun ottamatta aika hyvin kasassa. Reissu oli pitkä, mutta kotiuduimme kuitenkin ennen viittä. Palautuminen siis luonnollisesti korostuu. Itse pelissä on kovasti panosta. Bisons ja Korihait taistelevat kynsin ja hampain putoamispaikkaa vastaan ja laittavat jokaisessa jäljellä olevassa matsissaan varmasti kaikki likoon. Toisaalta meille jokainen piste on erittäin tärkeä pudotuspelipaikan siintäessä näköpiirissä ja saavutettavissa. Erittäin mielenkiintoinen matsi tulossa, jossa henkinen kovuus ja fyysisen puolen jaksaminen tulevat näyttelemään suurta roolia.

Kokoonpano: Stokley Chaffee, Antto Nikkarinen, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Henry Boyd, Andre Wesson, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Christian Lutete GTD 25%.

Darko Mihajlovic: "Lapua coming into our gym. We have to see this as an opportunity to find back to our game and prove who we really are."

Kokoonpano: Lehtisyrjä, Copeland, Thomas, Jackson, Heinonen, Aulasuo, Henttonen, Knihtinen, Hollo, Airenne, Vehmanen, Galloway

 

Kataja piti pisteet kotikentällään

Kobrat oli venynyt kahdessa edellisessä ottelussa kahden jatkoajan kautta voittoon, mutta nyt Joensuussa Kataja Baskettia vastaan takki oli melko tyhjä eikä pitkältä reissulta ollut tuomisia vaan kotijoukkue piti pisteet numeroin 85-71 (15-21,19-14,20-21,31-15). Kobrat aloitti ottelun hyvin ja olikin selvästi kuskin paikalla. Johtoasemasta huolimatta peli ei kuitenkaan rullannut vaan Kataja pystyi sinnittelemään kannassa kiinni ja puoliajalle mentiin tasaisissa lukemissa 34-35. Kolmannelle jaksolle Kobrat tuli hyvin ja näyttikin, että vieraat karkaavat lopullisesti, kun Juho Lehtoranta (3/3) kirjautti kolmosellaan Kobrat 9 pinnan johtoon tilanteessa 47-56. Tämän jälkeen Kobrien peli hyytyi totaalisesti ja Kataja vei Jamar Wilsonin (25/8/5s) johdolla lopun ja kaksi sarjapistettä.   

’’Ensimmäinen puoliaika sujui tasaisesti numerojen valossa, mutta pallo ei kuitenkaan oikein liikkunut varsinkaan toisella puoliajalla. Emme saaneet hyökkäystä tänään toimimaan oikein missään vaiheessa ja heittoprosentitkin jäivät sellaisiksi, että niillä on vaikea ottelua voittaa. Tänään annettiin kyllä henkisellä puolellakin helposti periksi neljännellä jaksolla, kun Kataja karkasi.’’ Ville Turja kertoo.

 

Lisää uutisia

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetCanoramaHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiEuromasterJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudussolmioKonevuokrausPm trukkiOjalaTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovarinahkalaJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesTMRautajitavalueppeabyararimboTRVosatvirtasenKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaPolyplanWellbitUnessPurkuexpKuomasoramopalmiateksrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoeezyInvestrentaFennoRiitanHerkkuLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1KultaTahtiTJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkAviserTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusplvLatvaRNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritKamukoPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTalvarAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountor

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2022 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy