iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Uutiset

Kobrat pelaa kotiottelun itsenäissyyspäivänä, kun Lapualle saapuu Joensuun Kataja. Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksista johtuen ottelu alkaa jo klo 15.00. Kobrien ja Katajan edellinen kohtaaminen Joensuussa sujui isäntäjoukkueen komennossa ja sarjapisteet jäivät Pohjois-Karjalaan luvuin 91-73 (19-12,32-22,22-16,18-23). Kataja on sarjataulukossa sijalla 4 ja sillä on koossa 16 sarjapistettä. Edellisellä kierroksella Kataja kaatoi kotiottelussaan KTP:n 97-87. Sitä edeltäneissä kahdessa vierasottelussa Kataja haki pisteet Kouvolasta numeroin 67-79, mutta Pyrintö oli kotikentällään vahvempi luvuin 106-83.

Kobrien toisen runkosarjakierroksen alku on ollut mollivoittoinen, kun ensin tuli Karhulta pataan oikein isän kädestä ja edellisessä kotiottelussa Pyrintö vei pisteet mennessään summerikolmosella. Joukkueella on ollut vaikeaa myös joukkueharjoittelun kanssa, kun osalla pelaajista on ollut loukkaantumisia ja osalla taas infektioista johtuvia poissaoloja.     

Ville Turja: "Edellisessä matsissa Pyrintöä vastaan joukkueemme ilme ei ollut sellainen, kun sen pitää olla. Itsenäisyyspäivänä on edessä kasvojenpesun paikka erittäin kovaa Katajaa vastaan. Kataja on tervehtynyt sopivasti ja tulee vastaan lähes täydellä miehistöllä, joten kova on kaski käännettävänä. Yleensä itsenäisyyspäiväni perinteisiin kuuluu kunniavartiossa oleminen sankarihaudoilla. Nyt pelataan korista ja tärkeintä on millaisen taisteluilmeen saamme 105-vuotiaan Suomen syntymäpäivänä esiin kaivettua. Terveystilanne on tätä näin aamulla kirjoittaessa vielä hieman auki, mutta tarkennellaan näitä tänne, kun tilanteet selviää."

Kokoonpano: Eric Adams, Denzel Livingston, Chrysostom Chukwuma,  Henry Boyd, Justus Kilpinen, KJ Jackson GTD 75%, Danny Pippen, Juho Lehtoranta GTD 25%, Atte Perttu, Jussi Turja ja Antto Nikkarinen

Petri Virtanen: "Itsenäisyyspäivän tanssahtelut Kobrien kanssa. Vauhtia siirtymissä tullaan varmasti näkemään - siitä pitävät huolen molempien joukkueiden vikkelä kinttuiset takamiehet. Kamppailu levypalloista isona teemana."

Kokoonpano: Lommi, Knihtinen, Hirvonen, Tumba, Smith, Ekegeze, Hollis-Jefferson, Turner, Tuomala, Lindberg

Kobrat – Kataja tiistaina 06.12 klo 15.00 Lapuan Urheilutalolla. Tervetuloa.

Pyrintö ratkaisi summerikolmosella

Pyrintö vei pisteet mennessään lukemin 74-77 (14-17,27-24,23-21,10-15) ja aiheutti Kobrille ensimmäisen kotitappion. Kobrat ei missään vaiheessa saanut omaa peliään kunnolla käyntiin. Toki edellisessä pelissä tulleet loukit ja muut poissaolot olivat vaikeuttaneet harjoittelua ja se näkyi nyt joukkueen otteissa ja Pyrintö vei pisteet summerikolmosella.  

’Huono ilme pelissä tänään ja joukkue vähän maassa edellisen kierroksen jäljiltä ja tuollaisella peli-ilmeellä ei voittoja tässä sarjassa saa. Haluton joukkue tänään enkä millään siitä enempää irti saanut. KJ sai loukkia Karhupelissä ja se varmasti vaikutti hänen peliinsä tänään ja ehkä se sitten heijastui muuhunkin joukkueeseen.’ Ville Turja tuumii

 

Kata22

 

Ensimmäiseen toisen runkosarjakierroksen kotiotteluun Lapualle saapuu Tampereen Pyrintö. Ensimmäisen kohtaamisen Tampereella Kobrat vei vahvan toisen puolikkaan ansiosta lukemin 76-90. Pyrinnöllä on pelattuna vasta 10 ottelua, kun suurimmalla osalla muista joukkueista on koossa jo 12 ottelua eli joukkueen tilanne on parempi mitä sarjataulukko osoittaa. Pyrintö on otteluistaan voittanut 4 ja edellisellä kierroksella se kaatoi hienon esityksen jälkeen Joensuun Katajan numeroin 106-83. Joukkueen nälkäisin on ollut Ike Smith (17,1/6,2) ja muut kaksinumeroisilla pisteillä operoivat ovat Daytone Jennings (15,8/6), Osku Heinonen (12/3,1) ja LJ Thorpe (11,7/5,1/4,6s).

Kobrat kärsi edellisellä kierroksella murskatappion Kauhajoen Karhubasketille ja samalla Karhubasket siirtyi sarjakärkeen. Kotikentällä onkin kasvojenpesun paikka.

Näin valmentajat kommentoivat tulevaa ottelua korisliigan sivuilla:

Ville Turja: Pyrintö pelasi edellisessä ottelussaan varmasti yhden kauden parhaista otteluistaan. Pyrintö hakee hyökkäyksessään heille edullisia mätsuppeja ja pyrkii hyödyntämään ne. 1 vs 1 puolustus tulee siis selkeästi korostumaan. Ensimmäisessä ottelussa heitä vastaan emme onnistuneet levypallopelaamisessa ja he saivat aivan liikaa toisia mahdollisuuksia. Tämän hetkistä, kuumaa Pyrinnön hyökkäystä vastaan sellaisesta hyökkäyslevypallojen määrästä on erittäin vaikea selvitä. Edessä äärimmäisen fyysinen peli, jossa lähdemme puolustamaan kotikenttäämme.

Kokoonpano: Eric Adams, Denzel Livingston, Chrysostom Chukwuma,  Henry Boyd, Justus Kilpinen, KJ Jackson, Danny Pippen, Juho Lehtoranta GTD25%, Atte Perttu ja Jussi Turja, Antto Nikkarinen GTD 75%

Miikka Sopanen: Läpi syksyn sarjaa johtanut Kobrat on ollut toistaiseksi voittamaton kotikentällään, joten isoa ryöstöä pääsemme hakemaan. Puolustuksemme täytyy pysyä samalla sivulla, muuten kolmikko Jackson-Pippen-Livingston tekee tuhoisaa jälkeä.

Kokoonpano: Thorpe, Jennings, Pihlajamäki, Leppänen, Kilpinen,

 Heinonen, Peltokangas, Pitkänen, Lawrence, Smith GTD25%.

Kobrat – Pyrintö keskiviikkona 30.11 klo 18.30 Lapuan Urheilutalossa. Tervetuloa.

 

Karhubasket esitti parastaan

Kobrat pääsi ensi kertaa vierailulle Kauhajoen Karhubasketin kotisaliin ja liekö upea areena sekoittanut joukkueen pasmoja, kun Karhubasket takoi taululle loppunumerot 95-61 (27-17,28-13, 16-9,24-22). Kobrat pysyi Karhubasketin mukana vain runsaat 7 minuuttia lähinnä Danny Pippenin (16/8/3s/3t) heittopelin ansiosta. Karhun kolmosralli oli kuitenkin liikaa ja kun vielä levypallotkin Kobrat hävisi selvästi karkasi Karhubasket 55-30 johtoon, kun mentiin isolle tauolle ja käytännössä peli oli taputeltu. Toisella puolikkaalla Kobrat pääsi ajoittain peliin mukaan, mutta käytännössä ottelun toinen puoliaika piti vain pelata pois.

’Peli ratkesi tänään niihin asioihin, mihin meidän piti keskittyä. Karhubasket otti jo ekalla puoliskolla 10 hyökkäyslevypalloa, joista he tekivät 15 pistettä. Me teimme niistä neljä pistettä. Meidän menetyksistä he tekivät kahdeksan pistettä. Kaaripuolustuksen olisi myös pitänyt olla hyvää, mutta he heittivät kolmoset 9/20 avauspuoliajalla. Kaikki missä meidän piti onnistua, jotta olisimme voineet voittaa epäonnistui.’ Ville Turja tuumii

’Onnittelut Kauhajoelle, teillä on ihan mielettömän upea areena. Peli ei mennyt niin kuin olimme suunnitelleet. Se on iso sääli, sillä täällä oli tänään paljon molempien joukkueiden faneja. Pahoittelut, ettemme voineet vastata tänään kauhajokisten kovuuteen.’ Justus Kilpinen kertoo

Pyrinto 2022

 

Kobrat pelaa runkosarjan ensimmäisen kierroksen päättävän ottelun vieraissa BC Nokiaa vastaan. Kobrat ja Nokia ovat korisliigassa kohdanneet 25 kertaa ja voitot ovat Nokialaisille 17-8. Nokia on voittanut pelaamistaan 10 ottelusta 5. Nokia aloitti kauden vahvasti ja otti voitot 3 ensimmäisestä ottelusta, kun se kaatoi Vilppaan, Seagullsin ja Hongan. Tämän jälkeen joukkueella on ollut vaikeampaa ja Nokialaiset ovat kärsineet myös loukkaantumisista. Edellisellä kierroksella Nokialaiset pelasivat vahvasti, kun paikallisottelussa vieraskentällä Tampereen Pyrintö kaatui numeroin 72-77. Tuossa ottelussa Nokia esitteli myös uuden vahvistuksen. Xavier Ford oli maaottelutauolla saanut lähtöpassit joukkueesta ja hänet korvasi uusi pelaaja Malik Benlevi, joka ensiesiintymisessään kirjautti tilastot 11/5. Myöskin muut Nokian vahvistukset Alan Herndon (12,6/7,4), Perrion Callandret (11,9/7) sekä Jonathan Stove (18,9/4,9) ovat pussittaneet pisteitä keskimäärin kaksinumeroisia lukuja. Suomalaisosastolla Nokialla on heittää korinalle kaksikko Mikael Laihonen (7,6/4,1) ja Kalle Peltonen (5,8/4,4). Nokian takalinjoilla ovat kokeneet Antero Lehto (7,5/2,8), Niko Mattila (5,2/3,2) sekä nuori Hugo Boman (2/1,3).

Kobrilla on takana 10 ottelua, joista 8 voittoa. Maaottelutauon jälkeen Kobrat kohtasi kotikentällään Uudenkaupungin Korihait, joka kaatui luvuin 86-80. Kobrilla on kokoonpanon kanssa hieman huolia, kun sekä Jussi Turjan että Antto Nikkarisen pelaaminen on epävarmaa sairastelujen takia.        

Näin valmentajat kommentoivat tulevaa ottelua korisliigan sivuilla:

Ville Turja: "Maaottelutauon jälkeen ensimmäisessä ottelussa intensiteetti ja pelikovuus eivät olleet koko 40 minuuttia sillä tasolla, jolle ne täytyy nyt nopeasti saada. Nokia pelaa erittäin kovaa ja he ovat tehneet viimeaikoina pelaajavaihtoja, joilla on usein positiivinen vaikutus joukkueiden tekemiseen. Ottelun alku ja heidän aggressiivisuuteen vastaaminen on tärkeässä osassa huomisessa ottelussa."

Kokoonpano: Eric Adams, Denzel Livingston, Chrysostom Chukwuma,  Henry Boyd, Justus Kilpinen, KJ Jackson, Danny Pippen, Juho Lehtoranta, Atte Perttu, Jussi Turja GTD 25%, Antto Nikkarinen GTD 25%

Greg Gibson:  Excellent team coming to Nokia Wednesday. This team has a lot of weapons on offense and can flat out score the basketball. Big time challenge for us to see if we can take some things away.

Roster: Callandret, Peltonen, Laihonen, Benlevi, Mattila, Sauramo, Herndon, Stove, Lehto

Denzel Livingstonin nappipeli takasi kotivoiton

Kobrat palasi maaottelutauon jälkeen tositoimiin kohtaamalla kotikentällään Uudenkaupungin Korihait. Kobrat käänsi ottelun lopussa itselleen ja vei sen loppunumeroin  86-80 (17-28,26-17,27-16,16-19). Kobrien otteissa näkyi maaottelutauko ja Korihait tulikin otteluun selkeästi paremmalla intesiteetillä. 

’Maaottelutauko oli meille harjoituksellisesti vaikea, kun osa pelaajista paranteli loukkaantumisia, ja osa pelaajista oli flunssan kourissa. Ei oltu saatu ennen ottelua riittävästi kovia 5 vs 5 harjoituksia ja se näkyi etenkin ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Päästiin kuitenkin riittävästi toisella puoliajalla tempoon mukaan ja täytyy olla tyytyväinen, että pisteet jäivät Lapualle. Korihait on hyvä joukkue, joka on kaatanut mm Kouvot ja Katajan, joille molemmille me olemme hävinneet. Lisäksi heillä on useita pienen marginaalin tappiota.’ päävalmentaja Ville Turja toteaa.

Ottelun ensimmäisen korin donkkasi Kobrien Eric Adams (10/7/1s/1r) ja alku olikin pisteiden valossa tasaista pelaamista. Ensimmäisen jakson loppu ja toisen alku oli kuitenkin Korihaiden hallintaa ja vieraat karkasivatkin jo toisen jakson puolivälissä 27-40 johtoon. Kobrat pysyi tuossa vaiheessa mukana hyvän heittopelin ansiosta, kun Chrysostom Chukwuma (7/5), Jussi Turja (6/0/1r) Danny Pippen (15/6/1s/2r/1t) Juho Lehtoranta (6/1/1s) ja Kobrien parhaana palkittu Dentzel Livingston (26/6/2s/3r) upottivat kukin vuorollaan yhteensä 9 kolmosta puoliaikaan mennessä ja lopulta tauolle mentiin numeroissa 43-45.

Kolmannelle jaksolle Kobrat tuli vahvasti ja Denzel Livingston oli kuumana pussittaen jaksolle 15 pistettä ja viimeiselle neljännekselle siirryttiin Kobrajohdossa 70-61. Korihaiden parhaana palkittu Trey Niemi (26/1) piti kuitenkin kovilla koreillaan Korihait mukana ja veikin vieraat 75-77 johtoon, kun peliaikaa oli jäljellä runsaat 4 minuuttia.  Danny Pippen esitti seuraavaksi monipuolisuuttaan, kun hän puolustuslevypallon jälkeen kuljetti pallon vieraiden päätyyn ja viimeisteli komean kolmosen ja Kobrat siirtyi pinnan johtoon. Eric Adams huolehti puolustuslevypallosta ja Jackson tarjoili upean syötön Livingstonille, joka upotti kolmosen ja Kobrat lähti karkumatkalle. Lopussa KJ Jacksonin (14/4/9s/2r) riistosta juoksema kakkonen sinetöi loppunumerot 86-80.

GamedayBCN

 

Runkosarjan toinen kierros käynnistetään vierasmatsilla Kauhajoen Karhu Basketia vastaan. Kobrat pääsee näin ensimmäistä kertaa Suomen hienoimmalle korisareenalle pelaamaan. Niin uskomattomalta kuin se olisi runsaat parikymmentä vuotta sitten tuntunutkin niin Kauhajoella pelataan korisliigan kärkiottelu. Pohjanmaahan oli pitkään musta aukko Suomen koriskartalla, kun sekä Kauhajoella että Lapualla pelattiin II divaria. Kauhajoki oli edelläkävijä noustuaan I divariin ja kohta Lapua tuli perässä. Sama juttu korisliigan osalta Kauhajokiset nousivat ensin korisliigaan, mutta jälleen Lapualta tultiin perässä. Karhu Basket on menestynyt viime vuosina loistavasti ja valloittanut mm. kaksi suomenmestaruutta. Karhu Basket on ollut jatkuvasti sarjan käkisijoilla. Kobrat on nyt runkosarjan puolivälissä korisliigan kärkipaikalla, joten Lapualaiset tulevat taas pe..….. ja mikäs sen hienompaa olisi, jos historia toistaisi itseään.

Kobrat ja Karhu Basket kohtasivat kauden avausottelussa Lapualla, jonka ottelun Kobrat vei luvuin 81-72, joten 9 pistettä on hyvää ajatellen keskinäisten otteluiden korisuhdetta. Kobrat ja Karhu Basket ovat korisliigassa kohdanneet 41 kertaa, joista otteluista Kobrat on napannut 12 voittoa Karhun 29 vastaan. Keskinäisiin otteluihin mahtuu yksi pudotuspelisarjakin kaudella 16-17, johon lähdettiin sijoilta 4 ja 5. Karhu vei ottelusarjan 4-1 ja Kobrien ainut voitto haettiin vieraskentältä. Karhulla on erittäin hyvä nippu kasassa ja kaikki pelaajat pystyvät tuomaan jotain hyvää kentälle. Joukkueesta ei löydy heikkoa lenkkiä. Molemmilla joukkueilla on liigassa 2 tappiota. Karhulla vieraissa Kobrille ja Seagulssille sekä Kobrilla vieraissa Katajalle sekä Kouvoille. Kumpikaan joukkueista ei ole kotikentällään hävinnyt vielä yhtään ottelua. Ottelun puitteet ovat upeat ja odotettavissa onkin uusi yleisöennätys.

Näin valmentajat kommentoivat tulevaa ottelua korisliigan sivuilla:

Ville Turja: Mahtava päästä pelaamaan tällainen ottelu kuin huomenna on tulossa. Hienoissa puitteissa koripallo-ottelussa mahtava määrä yleisöä, niin mikä sen parempaa. Karhulla on hieno joukkue, joka on viimeisimmissä otteluissa europeleissä sekä korisliigassa näyttänyt kuinka tasaisesti ja hyvin he pystyvät pelaamaan pelistä toiseen. Karhu on heittänyt aivan jäätävillä prosenteilla, eli puolustuksen rotaatioiden täytyy onnistua huomenna, etteivät heidän heittäjät pääse rankaisemaan liiaksi kaarelta. Lisäksi levypallopelaaminen on jälleen isossa roolissa. Vaikka aivan täydellä miehityksellä ei todennäköisesti peliin päästäkään niin lähdetään hyvillä mielin haastamaan todella hyvää koripallojoukkuetta heidän uuteen upeaan kotisaliinsa. Hieno ilta tulossa.

Kokoonpano: Eric Adams, Denzel Livingston, Chrysostom Chukwuma,  Henry Boyd, Justus Kilpinen, KJ Jackson, Danny Pippen, Juho Lehtoranta, Atte Perttu ja Jussi Turja GTD 25%, Antto Nikkarinen GTD 25%

Janne Koskimies: Hienoa, että koris kiinnostaa ihmisiä Etelä-Pohjanamaalla ja otteluun odotetaan yli 2000 katsojaa. Tämän tyyppisiä tapahtumia koko Korisliiga kaipaa lisää. Sarjan tarkimpien kaukoheittojoukkueiden kohtaamisessa varmasti korostuu puolustuskonseptissa pysyminen, jotta laadukkaita heittopaikkoja ei synny vastustajalle liukuhihnalta. Tiukassa paikalliskamppailussa myös hermokontrolli voi nousta ratkaisevaan rooliin. Olemme hävinneet Kobrille jo kertaalleen tällä kaudella, joten tästä sisuuntuneena lähdemme puolustamaan kotikenttäämme. 

Kokoonpano: Jones (GTD 75%), Kantonen, Dolenc, Suokas, Patterson (GTD 75%), Kaukiainen, Kuany (GTD 25%), Innamaa, Marttinen, Hakamaa, Crockett (GTD 75%), Skinner (GTD 75%).  

Nokialla nappipeli

Ensimmäisen runkosarjakierroksen viimeinen ottelu pelattiin vieraissa, kun Kobrabussi matkasi Nokialle. Kobrat esitti kauden parastaan ja vierasvoitto kirjattiin numeroin 62-100 (14-26,16-31,16-24,16-19). Kobrat oli nyt valmiina pelaamaan heti ottelun alusta alkaen ja etenkin Kobrien parhaana palkittu Dentzel Livingston (30/4/1s) jatkoi samaan malliin kuin edellisessä Korihait ottelussa ja kaunisteli tuossa ottelussa syntynyttä piste-ennätystään kolmeenkymmeneen. Kobrat karkasi jo ensimmäisellä jaksolla ja sama tahti jatkui myös toisella neljänneksellä, joten puoliajalla ero olikin jo venähtänyt numeroihin 30-57. KJ Jackson (8/3/9s/2r) sai alussa 2 virhettä ja pelasikin ensimmäisellä puolikkaalla alle 10 minuuttia ja koko ottelussa runsaat 20 minuuttia, mutta ehti kuitenkin siinäkin ajassa jakaa mm. 9 syöttöä. Kobrat onnistui ottelussa laajalla rintamalla. Henry Boyd (3/2/3s) pelasi selkeästi kauden isoimmat minuuttinsa (22) pointin paikalla ja pyöritti Kobrien peliä mallikkaasti kuten Atte Perttukin, joka kirjautti kaksinumeroiset peliminuutit. Juho Lehtoranta (9/6/1s), Justus Kilpinen (2/1/1s/1r) ja Chrysostom Chukwuma (11/7/2r) puolustivat erittäin vahvasti. Kolmannen jakson lopussa Eric Adams (18/3/1s/3r/2t) näytti monipuolisuuttaan upottaen mm. 2 kolmosta ja Danny Pippen (19/14/2s/2r/2t) kirjautti isoimmat peliminuutit ja repi hurjat 14 levypalloa.  

’Ihan uskomaton peli. Kaikki toi jotain hyvää koko ajan. Toki skorattiin hyvin ensimmäisellä puoliajalla, mutta tänään olimme valmiita ottamaan koko kentältä. Nokialla oli vaikeata pelata heidän 5-5-settejä.’ Ville Turja tuumii

’Ei olla aloitettu pelejä kovin hyvin, tänään oltiin heti alusta mukana ja pystyimme pitämään saman energiatason läpi ottelun.’ Atte Perttu kertoo

 ikh

 

Parin viikon maaottelutauko on ohi ja päästään taas jatkamaan korisliigaa. Kobrilla on vielä ensimmäisellä sarjakierroksella jäljellä kotiottelu Korihaita vastaan sekä vierasottelu Nokialla. Kobrat ja Korihait ovat korisliigassa kohdanneet 30 kertaa ja Kobrat on hienoisesti niskan päällä, kun voitot ovat Kobrille 19-11. Korihait on pelannut 8 ottelua, joista voitot on otettu vierasottelusta Kouvoista sekä kotiottelusta Katajaa vastaan. Ennen maaottelutaukoa Korihait pelasi vierasottelun Kauhajoella, jonka Karhu-Basket vei numeroin 80-48. Korihaiden paras pistemies on Trey Niemi (15,6/2,8/2,5s), joka tilastollisesti pelaa parasta kauttaan korsiliigassa ja onkin muutamassa ottelussa ollut vastustajalle täysin pitelemätön. Korihaiden takalinjoilla häärii myös yksi liigan kaikkien aikojen parhaista takamiehistä Bojan Sarcevic (13,9/5,3/7,4s), joka on tälläkin hetkellä syöttötilaston kakkosena. Muista suomalaispelaajista isoja minuutteja pelaavat Joni Herrala (5,4/3,4), Manuel Barnes (4,7/1,7) sekä Mikael Aalto (8,1/5,1), jonka pelaaminen tulevassa ottelussa on hieman epävarmaa. Ulkomaalaisvahvistukset ovat Prince Oduro (10,1/6,5), Nick Stampley (4,6/4,9), Grant Audu (11,3/2,1) sekä Quin Cooper (11,3/2,1), joka on koko korisliigan tarkin heittäjä bonuskaaren takaa prosentein 47,7).

Kobrilla on takana 9 ottelua, joista 7 voittoa. Ennen maaottelutaukoa Kobrat pelasi vierasottelun Lahdessa, josta pisteet lähtivät Lapualle numeroin 81-84. Kobrat sai maaottelutauolla Denzel Livingstonin ja Jussi Turjan takaisin pelaavaan kokoonpanoon, mutta Antto Nikkarinen joutuu jättämään tulevan ottelun väliin sairastelujen takia.        

Näin valmentajat kommentoivat tulevaa ottelua korisliigan sivuilla:

Ville Turja: "Meidän osalta kahden viikon maaottelutauko alkaa olla takanapäin. Tauon aikana on saatu paranneltua pieniä vaivoja ja sairasteltu syysflunssia pois alta. Tämän viikon aikana on päästy kunnolla treenaamaankin. Mielestäni pelaajat harjoittelevat hyvin ja ovat varmasti valmiina, kun huomenna pallo heitetään ilmaan.

Korihait on erittäin vaarallinen joukkue. He ovat olleet muutaman ottelun lopussa epäonnisia ja hävinneet tiukasti. Lisäksi kaksi voittoa, jotka Korihait on ottanut, on nimenomaan joukkueista, joille me olemme hävinneet. Keskittyminen ja pelivalmius tulee jälleen olla huippuluokkaa, että pisteet saataisiin jäämään Lapualle."

Kokoonpano: Eric Adams, Denzel Livingston, Chrysostom Chukwuma,  Henry Boyd, Jussi Turja, Justus Kilpinen, KJ Jackson, Danny Pippen, Juho Lehtoranta, Atte Perttu

Tero Vasell: "Tauot taukoiltu ja kaikennäköisiä tilanteita sattunut, mutta ollaan päästy treenaan ja pieniä viilauksia ajettu sisään. Lapualle mennään haastamaan sarjakärkeä hymyssä suin ja tarkoituksena tuoda kamppailupelaaminen takaisin meidän tekemiseen."

Kokoonpano: Prince Oduro, Trey Niemi, Nick Stampley, Elmo Eräkangas (GTD 25%), Joni Herrala, Jaakko Lahti, Bojan Sarcevic, Manuel Barnes, Akseli Arvonen, Grant Audu, Quin Cooper, Mikael Aalto (GTD 25%).

Kobrat – Korihait perjantaina klo 18.30 Lapuan Urheilutalolla. Tervetuloa.

 koha

Lisää uutisia

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedelux

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2022 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy