iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Ville Turja jatkaa Kobrien päävalmentajana. Myös suomalaispelaajille jatkosopimukset.
Ensimmäinen amerikkalaispelaaja KJ Jackson kiinnitetty.

Ville Turja kantaa valmennusvastuun myös tulevalla kaudella ja aloittaa siten neljännen kauden Kobrien päävalmentajana. Myös apuvalmentaja pysyy samana, kun Nebojsa Dimic jatkaa Villen aisaparina.

Kobrien suomalaispelaajista kaikki runkopelaajat jatkavat Kobrajoukkueessa. Kobrien oma kasvatti Jussi Turja (194/90) aloittaa siten jo 11. kauden Lapualla ja lähestyy samalla myös 300 ottelun rajapyykkiä. Jussi onkin ainoa pelaaja, joka on ollut mukana koko Kobrien pääsarjataipaleen ajan

Kobrien kokeneimmat suomalaiset 622 ottelun Juho Lehtoranta (195/90) sekä 551 ottelun Antto Nikkarinen (185/85) jatkavat Kobrapaidassa ja molemmilla alkaa näin 4. kausi Lapualla.  

Viime kaudella Lapualla debytoineet Justus Kilpinen (193/90) Chrysostom Chukwuma (190/85) ja Henry Boyd (178/77) käyttivät kaikki optionsa tulevalle kaudelle ja jatkavat Kobrapaidassa.

Ville Turja tyytyväinen kotimaisen kaartin jatkoon

- Kokeiltiin viime kaudella puolustaa hieman uudella tavalla ja siksi olenkin hyvin innoissani siitä, että meidän koko kotimainen runko säilyy. Uuden oppiminen vie aina aikaa ja nyt onkin hienoa, että muutama puolustustapamme on suurimmalla osalla joukkueesta jo hyvin hallussa. Myös jenkki palapelin rakentaminen on huomattavasti helpompaa, kun on hyvin tiedossa mille pelin osa-alueille eniten apuja tarvitaan ja mitä ominaisuuksia puolustuspelaamisemme vaatii.

Kaelin Jackson Kobrien ensimmäinen ulkomaalaispelaaja

’KJ’ Jackson 188/82 pelaa tulevalla kaudella Kobrapaidassa. KJ on pelannut viimeiset 2 kautta Romanian liigaa, joista ensimmäisen Sibiun joukkueessa ja viime kaudella Steaua Bucurestissa. Viime kaudella takamies pelasi keskimäärin 28 minuuttia ja viimeisteli tilastot 15p, 3,5l, 4,5s ja 2r ottelua kohden, ollen joukkueensa paras pisteissä syötöissä ja riistoissa. Edellisellä kaudella KJ:n kanssa Sibiun joukkueessa pelasi viime kaudella korisliigassa loistanut ja liigan pistekuninkuuden 22,7p/ottelu voittanut Christian Lutete. Lutete ei kuitenkaan pelannut Sibiussa kauden loppuun vaan vaihtoi Kosovoon loppukaudeksi.

’Olen tosi tyytyväinen, että saatiin sopimus KJ:n kanssa syntymään. Olin yhteyessä Luteten kanssa, koska kaverit tuntevat hyvin toisensa ja sain häneltä tarkkaa tietoa KJ:stä, jotka tiedot vain sitten vahvistuivat, kun oli KJ:n kanssa useaan otteeseen yhteydessä. KJ on erittäin monipuolinen pelaaja, ja uskon, että sopii lähes täydellisesti meidän palettiimme’. Ville Turja kertoo. 

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintec

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2022 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy