iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Keskiviikkona päästään taas takaisin kotiparketille, kun Lapualle saapuu Uudenkaupungin Korihait. Aikaisemmissa kohtaamisissa Kobrat on ollut vahvempi vieden ottelut 83-95, 96-67 ja jatkoajalle venyneen edellisen ottelun 93-98. Korihait on jatkosarjassa ollut paljon vahvemmassa vireessä kuin runkosarjassa, jossa saldo oli 3/19 niin nyt jatkosarjassa se on 4/7. Korihait onkin runkosarjan jälkeisestä vaikeasta asemasta noussut tosissaan taistelemaan sarjapaikasta Loimaan Bisonsin kanssa. Edellisellä kierroksella kotiottelussa Katajalle kärsitty tappio toki teki joukkueen tilanteen taas haastavammaksi. Kobrilla oli vaikea edellinen viikko, kun peräkkäiset vieraspelit Katajaa ja Bisonsia vastaan päättyivät tappioihin ja pudotuspeleihin pääsy vaikeutui.

Nyt ei kannatakaan katsella sarjataulukkoa vaan lähteä voittamaan loppuja otteluita ja katsoa mihin se sitten riittää.       

Seuraavassa valmentajien mietteitä korisliigan sivuilta.

Ville Turja; Olemme viimeisimmissä peleissä kärsineet loukkaantumishuolista. Yksittäisiä tärkeitä otteluja olemme pystyneet pienellä rotaatiolla kääntämään itsellemme. Ottelut tulevat kuitenkin niin nopeassa tahdissa, että pienellä rotaatiolla palautumisasiat fyysisesti ja myös mentaalisesti ovat äärimmäisen suuressa roolissa. Edelleen tätä kirjoittaessani nyt aamutreenien alla on muutaman pelaajan pelikunto epäselvä. Tarkentelen näitä iltapäivätreenin jälkeen. Korihait on loppukaudesta löytänyt toimivan jenkkinelikon Bojanin ympärille. He ovat pystyneet ottamaan kovia voittoja ja saaneet käyntiin hienon taistelun sarjapaikasta. Meillä on edelleen hiuksen hieno mahdollisuus playoffeihin ja sitä lähdemme ottelu kerrallaan edelleen tavoittelemaan. Korihait pelissä tärkeää on Bojanin puolustuksen onnistuminen niin yksilö kuin joukkuetasolla. Myös lahjakkaan Mitchell Smithin kanssa pitää olla erittäin tarkkana, sillä hän pystyy latomaan hetkessä kovia pistelukemia taululle.

Kokoonpano: Stokley Chaffee, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Henry Boyd, Andre Wesson, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Ville Taipale, Christian Lutete GTD 25%, Antto Nikkarinen GTD25%, Justus Kilpinen GTD25%

Teemu Turunen; Kobria vastaan olemme tällä kaudella hävinneet kaikki kolme ottelua. Nyt olisi aika ottaa ensimmäinen voitto. Viime kohtaamisessa oli jo paljon positiivisia asioita, mutta vielä pitää selkeästi parantaa. Energiatasot pitää saada jälleen korkealle, sekä toteutus molemmissa päissä täytyy olla korkealla tasolla.

Kokoonpano: Lindberg, Sarcevic, Smith, Barnes, Croff, Perttu, Jackson, Arvonen ja Natesan.

Kobrat – Korihait keskiviikkona 23.03 klo 18.30 Kobra-areenalla. Tervetuloa.

 

Kobrat kaatui Loimaalla

Kobrilla ei ollut tuomisia Loimaalta vaan kotijoukkue käänsi kamppailun itselleen numeroin 97-85 (22-18,19-29,35-20,21-18). Kobrille ottelu oli todella hankala sen vuoksi, että sarjaohjelmassa kaksi peräkkäistä vierasottelua päivän huililla, joista ensimmäinen Joensuuhun tarkoitti, että pari peliä ja bussissa matkustamista 1400 km. Vielä kun rosteri oli melko lailla vajaa, oli odotettavissa, että iltapuhteesta ei tule helppo. Ottelun alkuminuutteja lukuun ottamatta Kobrat oli ensimmäisen puoliajan hyvin mukana ja BJ Raymondin (11/3/1s) viime sekunnin kolmosella puoliajalle mentiin Kobrien johtaessa 41-47. Kolmannen jakson puolivälissä tilanne näytti edelleen hyvältä, kun Stokley Chaffee (20/7/4s/2r) vei Kobrat viidellä peräkkäisellä pisteellään Kobrat 51-59 johtoon. Jakson loppu oli kuitenkin vaikea, kun upean pelin pelannut Zach Copeland (38/6) upotti kolmeen minuuttiin 12 pistettä ja Bisons karkasi 76-67 johtoon ennen viimeistä neljännestä. Jakson alussa Kobrien parhaana palkittu Andre Wesson (30/6/8s/1r) kavensi onnistumisillaan eron kuuteen pisteeseen. Tämän jälkeen Kobrat menetti jaksolle pallon 9 kertaa eikä mahdollisuuksia ottelun voittoon, enää ollut. Jos jotain hyvää ottelun lopussa oli niin Stokleyn lopussa pussittama kakkonen kavensi eron 12 pisteeseen ja kun Bisons ei enää käyttänyt omaa hyökkäystään jäi keskinäisten oteluiden koriero Kobrille +1, jonka turvin tasatilanteessa Bisonsin kanssa Kobrat on edellä.       

’’Tiukka peli, jonka meidän monet menetykset ratkaisivat toisella puolikkaalla. Ensimmäinen puoliaika vielä menetteli, mutta toisella puolikkaalla menetettiin palloa oikein urakalla ja tuollaisella menetysmäärällä on vaikea voittaa peliä. Ensimmäisellä puoliajalla vielä pystyttiin focus pitämään pelissä, mutta pitkä reissu Joensuuhun ja heti perään vierasmatsi tänne Loimaalle olivat kuitenkin liikaa, kun vielä jouduttiin taistelemaan vajaalla rosterilla. Edelleen kuitenkin taistellaan peli peliltä ja katsotaan lopuksi riittääkö se pudotuspeleihin.’’. Ville Turja kertoo.

KorihaitLS

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintec

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2022 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy