iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat kotiutui Joensuun reissulta torstaiaamuna 04.40 ja jo perjantaina lähdetään uudelle reissulle Loimaalle. Parin vuorokauden aikana 1400 km bussissa ja pelit siihen päälle niin voi kai vain todeta, että siinä on todellinen sarjaohjelman kukkanen.

Kobrien ja Bisonsin kohtaamiset ovat 2-1 Kobrille, kun lokakuussa Kobrat ryösti pisteet Loimaalta luvuin 64-72 ja vastaavasti Bisons kävi ryöstöretkellä joulun välipäivinä Lapualla vieden pisteet numeroin 71-78. Jatkosarjan käynnistäneen avausottelun Lapualla vei taas Kobrat luvuin 82-70. Bisons on jatkosarjassa voittanut kaikki 3 kotiotteluaan, kun Kataja kaatui 83-75, Lahti 104-102 ja BC Nokia 90-71. Bisonsin kannalta ottelu on elintärkeä, taistelussa putoamispaikkaa vastaan, kun sillä tällä hetkellä putoajan paikalle on eroa vain 2 pistettä.

Kobrilla on jatkosarjasta koossa 4 voittoa ja 2 tappiota, Joukkueella on vielä hyvät mahdollisuudet pudotuspeleihin vaikka tappio Joensuussa vaikeuttikin urakkaa. Kobrat on kuitenkin tasapisteissä Katajan edellä korieroin turvin ja Korihaiden voitto BC Nokiasta tasoitti pudotuspelitaistoa entisestään.   

Eilisen Kataja visiitin jälkeen katseet jo kohti huomista vierailuja Bisonsien luo. Hyökkäyksellisesti eilen ei ollut meiltä iloisinta ja monipuolisinta tekemistä. Puolustuksellisesti paletti pysyi viimeisen jakson joitakin hetkiä lukuun ottamatta aika hyvin kasassa. Reissu oli pitkä, mutta kotiuduimme kuitenkin ennen viittä. Palautuminen siis luonnollisesti korostuu. Itse pelissä on kovasti panosta. Bisons ja Korihait taistelevat kynsin ja hampain putoamispaikkaa vastaan ja laittavat jokaisessa jäljellä olevassa matsissaan varmasti kaikki likoon. Toisaalta meille jokainen piste on erittäin tärkeä pudotuspelipaikan siintäessä näköpiirissä ja saavutettavissa. Erittäin mielenkiintoinen matsi tulossa, jossa henkinen kovuus ja fyysisen puolen jaksaminen tulevat näyttelemään suurta roolia.

Kokoonpano: Stokley Chaffee, Antto Nikkarinen, Chrysostom Chukwuma, Benjamin Raymond, Henry Boyd, Andre Wesson, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Christian Lutete GTD 25%.

Darko Mihajlovic: "Lapua coming into our gym. We have to see this as an opportunity to find back to our game and prove who we really are."

Kokoonpano: Lehtisyrjä, Copeland, Thomas, Jackson, Heinonen, Aulasuo, Henttonen, Knihtinen, Hollo, Airenne, Vehmanen, Galloway

 

Kataja piti pisteet kotikentällään

Kobrat oli venynyt kahdessa edellisessä ottelussa kahden jatkoajan kautta voittoon, mutta nyt Joensuussa Kataja Baskettia vastaan takki oli melko tyhjä eikä pitkältä reissulta ollut tuomisia vaan kotijoukkue piti pisteet numeroin 85-71 (15-21,19-14,20-21,31-15). Kobrat aloitti ottelun hyvin ja olikin selvästi kuskin paikalla. Johtoasemasta huolimatta peli ei kuitenkaan rullannut vaan Kataja pystyi sinnittelemään kannassa kiinni ja puoliajalle mentiin tasaisissa lukemissa 34-35. Kolmannelle jaksolle Kobrat tuli hyvin ja näyttikin, että vieraat karkaavat lopullisesti, kun Juho Lehtoranta (3/3) kirjautti kolmosellaan Kobrat 9 pinnan johtoon tilanteessa 47-56. Tämän jälkeen Kobrien peli hyytyi totaalisesti ja Kataja vei Jamar Wilsonin (25/8/5s) johdolla lopun ja kaksi sarjapistettä.   

’’Ensimmäinen puoliaika sujui tasaisesti numerojen valossa, mutta pallo ei kuitenkaan oikein liikkunut varsinkaan toisella puoliajalla. Emme saaneet hyökkäystä tänään toimimaan oikein missään vaiheessa ja heittoprosentitkin jäivät sellaisiksi, että niillä on vaikea ottelua voittaa. Tänään annettiin kyllä henkisellä puolellakin helposti periksi neljännellä jaksolla, kun Kataja karkasi.’’ Ville Turja kertoo.

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintec

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2022 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy