iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lahti - Kobrat 96-84 (30-24,24-23,24-21,18-16)

Lahti vei sarjapisteet Korisliigan toisen kierroksen ottelussa. Lahti sai otteluun unelma-alun, kun 4 peräkkäistä kolmosta löysi tiensä korisukkaan. Kobrat onnistui myös omissa hyökkäyksissään kohtalaisesti, mutta kolmosten avulla Lahti hankkiutui johtoasemaan. Kobrat pystyi ensimmäisellä puolikkaalla vastaamaan Lahden kovaan intensiteettiin, mutta harmillisesti Juho Lehtorannan (6/1/1s) kolmonen ennen puoliaikaa lähti kymmenyksen liian myöhään ja näin tauolle mentiin tilanteessa 54-47.
Kolmannen jakson alussa Kobrat tuli vielä kantaan, mutta nopeasti ero kuitenkin kasvoi tuplanumeroille eikä Kobrat enää tosissaan päässyt uhkaamaan kotijoukkuetta. Kobrista Stokley Chaffee Jr (24/7/3s/1r) Christian Lutete IV (27/4/2s) viimeistelivät kovat tilastot ja Andre Wesson (12/11/2s/3r/1t) kirjautti tuplatuplan.

''Tiedettiin tasan tarkkaan mitä oli tulossa. Katsoimme videolta Lahden prässiä, mutta kyllä meillä oli vaikeata sen kanssa tänään. Emme tahtoneet saada peliä käyntiin prässin takia. Lahti tuli ensimmäiseen erään kun nyrkkeilijä, joka hakee tyrmäystä. Teimme tästä kuitenkin aika hyvän pelin.'' Ville Turja kertoo

''Lahti pelasi hyvän pelin. He olivat nälkäisiä ja tulivat kovaa kimppuun. Ratkaisevilla hetkillä heittivät kovia heittoja sisään. Me taistelimme emmekä luovuttaneet.'' BJ Raymond toteaa.

Seuraavana vuorossa odotettu paikalliskamppailu Kobrat - KarhuBasket

Lapualla on jälleen vuorossa lauantai-ilan huumaa, kun yksi suurimmista Korisliigan ennakkosuosikeista Karhu Basket saapuu Kobra-areenalle. Karhu on olut vakuuttava kahdessa ensimmäisessä ottelussaan, kun vieraskentällä kaatui Korihait ja kotona Vilpas. Kobrilla on puolestaan kotivoitto Katajasta ja vierastappio Lahdelle. Kauhajokisten tehokkain on ollut Cameron Jones (20/8) ja muut kaksinumeroisille pisteille yltäneet ovat Rene Rogeau (14,5/7), Henri Kantonen (17,5/6) ja Lee Skinner (17/9,5) Nelikon jälki onkin ollut vakuuttavaa edellisissä otteluissa ja tuon nelikon hidastaminen on varmasti yksi avain kysymyksiä.

Päävalmentajien mietteitä Korisliigan otteluennakossa;

Ville Turja: "Ottelu Karhua vastaan yleisöllä. Ollaan siis aikoihin hienoimman koripallotapahtuman äärellä ja valmistautumisemme on hyvässä käynnissä. Karhu on puolustanut ihailtavasti preseasonilla ja alkukauden ensimmäisissä peleissä. Onneksi Lahti jo valmisteli meitä intensiteetillään korkeamman intensiteetin korikseen, joten en usko meidän hätkähtävän Karhun intensiteettiä niin paljon huomenna. Karhu sai mieluisia paluumuuttajia tälle kaudella ja on korisliigassa tälläkaudella vahvojen ennakkosuosikkien joukossa. Kaiken kaikkiaan mielenkiintoinen ottelu tulossa."
Kokoonpano: Nikkarinen, Chaffee, Lehtoranta, Chukwuma, Raymond, Turja, Wesson Boyd, Lutete, Kilpinen GTD 25%.

Janne Koskimies: "Korishuuma Etelä-Pohjanmaalla jatkuu lauantaina kauden ensimmäisen Derbyn merkeissä. Vastustajamme Kobrat hyödyntävät hyvin pelaajiensa vahvuudet etenkin avoimen kentän tilanteissa, joten meidän tulee olla ehdottomasti kurinalaisia omassa tekemisessämme ja kontrolloitava peliä."

Kokoonpano: Jones, Rougeau, Kantonen, Kaukiainen, Innamaa, Hakamaa, Skinner, Peltonen, Toppin GTD 75%, Carter GTD 25%.

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetCanoramaHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiEuromasterJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudussolmioKonevuokrausPm trukkiOjalaTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovarinahkalaJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesTMRautajitavalueppeabyararimboTRVosatvirtasenKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaPolyplanWellbitUnessPurkuexpKuomasoramopalmiateksrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoeezyInvestrentaFennoRiitanHerkkuLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1KultaTahtiTJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkAviserTuurinGrHhiRobsuokkoKaaritaivutusplvLatvaRNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritKamukoPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTalvar

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy