iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Seagulls oli liian vahva eilen vajaamiehistä Kobralaumaa vastaan. Kobrien tilastot Loveridge 29/5/1, Grimes 17/8/0, Pierce 14/1/9, Raitanen 8/6/3, Turja 5/3/1, Lehtoranta 3/2/3, Taipale 0/1/2 ja Härsilä jäi tällä kertaa ilman tehomerkintöjä.

Huomenna jatkuu pelit Kobra-areenalla, ottelun tarjoaa tällä kertaa Pohjanmaan Ekonomitoimisto, Kobrat kiittää! 

Ville Turja: "Nopeassa tahdissa lisää pelejä ja Game 4 odottaa huomenna. Eilinen ottelu oli kaksijakoinen, kun toteutimme sovittuja asioita oli hyökkäämisemme oikeinkin hyvää ja saimme mitä halusimme. Toisaalta kenttäjohtajuuden puutteen vuoksi saattoi sitten mennä monta hyökkäystä joukkueen vain surffailessa ilman kunnon päämäärää ja Seagulls sai aina silloin puolustaessaan mitä halusi. Puolustuspäässä päänvaivaa aiheutti palloskreenit Seagullsin siirtymähyökkäyksissä.
Tilanne 0-3 Seagullsille. Emme ole kuitenkaan luovuttamassa vaan pelaamme mahdollisimman lujaa viimeiseen minuuttiin asti, oli se viimeinen minuutti sitten huomenna tai viikon päästä. Lopullisesta kokoonpanosta en osaa sanoa vielä mitään. Tarkennan siis tarvittaessa kokoonpanoa."

Kokoonpano: Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Nikkarinen, Drockila, Turja ja Pierce

Jussi Laakso: "Mindsettimme oli oikea ja sen vuoksi pelasimme yhden kauden parhaista peleistämme. Tämä antaa meille nyt mahdollisuuden katkaista sarja lauantaina Lapualla. Se vaatii kovaa duunia ja keskittymisen säilymisen omassa tekemisessä, koska Kobrat on parantanut myös peli peliltä ja saavat todennäköisesti Nikkarisen taas pelinjohtoon."

Kokoonpano: McCullum, Troupe, Huff, Heinonen, Kanervo, Laakso, Kotti, Tahvanainen, Skyttä, Martin ja Collins.

4Valiera

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetCanoramaHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiEuromasterJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudussolmioKonevuokrausPm trukkiOjalaTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovarinahkalaJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesTMRautajitavalueppeabyararimboTRVosatvirtasenKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaPolyplanWellbitUnessPurkuexpKuomasoramopalmiateksrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoeezyInvestrentaFennoRiitanHerkkuLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1KultaTahtiTJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkAviserTuurinGrHhiRobsuokkoKaaritaivutusplvLatvaRNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritKamukoPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTalvar

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy