iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Tänään pelataan taas Kisahallissa, joukkueilla on ollut nyt 2 huilipäivää ja varmaan taas mennään kovaa. Kobrat starttaa näillä hetkillä täydellä miehityksellä kohti Helsinkiä. Ottelu Ruutu+:lla klo 18:20 alkaen.

Ville Turja: "Huomenna osaottelu kolme ja paluu kisahalliin. Pystyimme edellisessä ottelussamme nostamaan Anton johdolla puolustuksemme intensiteettiä huomattavasti. Puolustuksen ansiosta heikosta heittopäivästä huolimatta pelasimme hyvän tasaväkisen ottelun Seagullsia vastaan.
Edellinen ottelu antoi hyvän positiivisen signaalin kyvystämme olla myös inhottava puolustuspään joukkue. Tämä loi myös uskoa siihen, että tekemällä rajusti töitä puolustuksessa ja palasten loksahtaessa paremmin paikoilleen hyökkäyksessä, voimme ottaa voiton kenestä tahansa.
Seuraavaan otteluun täytyy tarkentaa hieman pelisuunnitelmaa muutamassa tilanteessa, mutta muuten kaikki nojaa intensiteetin korkeana pysymisessä."

Kokoonpano: Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Nikkarinen, Drockila, Turja ja Pierce.

Jussi Laakso: "Kolmas peli puolivälierissä tulossa ja paluu Kisahallille. Kobrat saivat lisäystä rosteriin ja lisäsivät intensiteettiä puolustuksessaan. Meidän pitää toteuttaa hyökkäyspään asioita maanantaita laadukkaammin sekä jatkaa hyvää pelaamista puolustusribareissa ja Kobrien siirtymissä. Tavoitteena on, että sarja on katkolla lauantaina Lapualla."

Kokoonpano: McCullum, Troupe, Mäkelä, Huff, Heinonen, Kanervo, Laakso, Kotti, Tahvanainen, Skyttä, Martin ja Collins.

 

 GamedaySeagulls3

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetCanoramaHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiEuromasterJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudussolmioKonevuokrausPm trukkiOjalaTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovarinahkalaJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesTMRautajitavalueppeabyararimboTRVosatvirtasenKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaPolyplanWellbitUnessPurkuexpKuomasoramopalmiateksrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoeezyInvestrentaFennoRiitanHerkkuLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1KultaTahtiTJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkAviserTuurinGrHhiRobsuokkoKaaritaivutusplvLatvaRNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritKamukoPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTalvar

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy