iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Ensimmäinen pudotuspeli on takana ja Kobrille jäi aika paljon parannettavaa. Ottelun paras pistemies oli Remu Raitanen (18/7/2), toivottavasti muutkin pääsevät vauhtiin seuraavassa pelissä. Justin Piercen (12/5/5) paluu pelaavaan kokoonpanoon vaikutti positiivisesti ettei kenenkään Jordan Loveridgeä (15/6/1) lukuunottamatta tarvinnut urakoida yli 30 minuuttia kentällä. AJ Gainesin (11/8/1) tehoja hyökkäyspäässä varmaan söi puolustusvastuu McCullumista ja Collinsista. Nate Grimes (15/13/1) onnistui omalla erikoisalallaan ja napsi jälleen 13 levypalloa, kolmosetkin upposivat 43% tarkkuudella. Ensimmäisessä ottelussa kaikki kokoonpanossa olleet pääsivät myös kentälle kokemaan pudotuspelien tunnelmaa.

Ainakin tämän 2. puolivälierän Kobrat joutuu vielä tulemaan toimeen ilman Antto Nikkarista, toivotaan että saadaan Antto vielä johonkin matsiin mukaan. Ottelua isännöi Veljekset Ala-Talkkari Oy, Kobrat kiittää! Ottelu on nähtävissä Ruutu+ -kanavalla klo 18:20.

Ville Turja: "Seagulls oli eilen Kanervon johdolla erinomainen ja rankaisi välittömästi kaikista meidän pienimmistäkin virheistä ja lepsuiluista.
Ensimmäisen playoff pelin mukanaan tuoma jännitys on toivottavasti takanapäin ja varusteita myöten kaikki kunnossa. Pienillä tarkennuksilla ja suunnitelman yksinkertaistamisella lähdetään uudelleen tosissaan haastamaan Seagullsia kotiparketilla huomenna."

Kokoonpano: Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Drockila, Turja ja Pierce

Jussi Laakso: "Peli 2 Lapualla. Eilinen meni hyvin, mutta meillä on selkeä käsitys siitä, että tilanne on vasta 1-0. Huominen peli on taas uusi tilaisuus pelata omalla korkealla tasolla."

Kokoonpano: McCullum, Troupe, Huff, Heinonen, Kanervo, Laakso, Kotti, Tahvanainen, Skyttä, Martin ja Collins.

2 Vlier

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetCanoramaHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiEuromasterJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudussolmioKonevuokrausPm trukkiOjalaTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovarinahkalaJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesTMRautajitavalueppeabyararimboTRVosatvirtasenKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaPolyplanWellbitUnessPurkuexpKuomasoramopalmiateksrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoeezyInvestrentaFennoRiitanHerkkuLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1KultaTahtiTJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkAviserTuurinGrHhiRobsuokkoKaaritaivutusplvLatvaRNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritKamukoPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTalvar

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy