iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Tänään Kobrat suuntaa jo aamupäivästä kohti etelää ja Kisahallia, tavoitteena olla perillä pari tuntia ennen ottelun alkua. Edessä on kova haaste vajaalla miehistöllä matkassa olevalla Kobra laumalle. Taisteluilmeellä kuitenkin lähdetään ja kaikki laitetaan peliin heti ensimmäisestä ottelusta lähtien.

Meillä ei lasketa mutta onhan Kobrien edellisestä pudotuspelistä kulunut jo 3 vuotta, 11 kuukautta ja 4 päivää eli siis 1434 päivää. Toivotaan että tällä kertaa Helsingin reissusta selvitään ilman miestappioita, muuten alkaa rosteri käymään todella kapeaksi. 

Ville Turja: "Pitkän tauon jälkeen suomalaisessa koripallossa päästään aloittamaan playoffit ja on tietenkin erityisen hienoa, että olemme näissä peleissä mukana. Saamme vastaamme runkosarjaa suvereenisti hallinneen Seagullsin. Seagulls toteuttaa hyökkäyksiään erittäin kurinalaisesti ollen erityisen tehokas löytäessään laadukkaita heittopaikkoja heittäjilleen. McCullum puolestaan aiheuttaa jatkuvasti nopeudellaan päänvaivaa vastustajien palloskreenipuolustukselle. Myös puolustuspäässä heidän joukkuekonseptinsa toteuttaminen on usein läpi ottelun lähes virheetöntä. Itse ottelusarjaan lähdemme tietenkin paineettomasti nauttimaan ja pelaamaan kaikkemme antaen runkosarjan parhaita vastaan. Kokoonpanomme toivottavasti täydentyy ottelusarjan edetessä siten, että pystyisimme pelaamaan jossain ottelussa täydellä miehityksellä."

Kokoonpano: Raitanen, Loveridge, Grimes, Härsilä, Gaines, Taipale, Lehtoranta, Drockila, Turja ja Pierce GTD 25%

Jussi Laakso: "Vihdoin playoffit on täällä. Edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo melkein kaksi vuotta, joten intoa riittää kuin pikkupojalla karkkikaupassa. Puolivärien vastustajamme Kobrat tarjoaa meille hienon vastuksen ja omaa erinomaisen siirtymähyökkäyksen. Samoin heidän iso miehensä Grimes on aiheuttanut harmaita hiuksia hyökkäyslevypalloissa. Nämä ovat kaksi asiaa, joissa meidän pitää lapualaisia hillitä. Nyt toden teolla Pantterijahtiin!"

Kokoonpano: McCullum, Troupe, Mäkelä (GTD75%), Huff, Heinonen, Kanervo, Laakso, Kotti, Tahvanainen, Skyttä, Martin, Collins.

 pv12021

 

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetCanoramaHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoMartelaAukiaMallinnusFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioseitJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiEuromasterJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudussolmioKonevuokrausPm trukkiOjalaTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartselektaSisailmamestMakkonensipapolttovarinahkalaJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesTMRautajitavalueppeabyararimboTRVosatvirtasenKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaPolyplanWellbitUnessPurkuexpKuomasoramopalmiateksrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoeezyInvestrentaFennoRiitanHerkkuLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1KultaTahtiTJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkAviserTuurinGrHhiRobsuokkoKaaritaivutusplvLatvaRNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritKamukoPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTalvar

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy