iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat sai mukavaa tiedotettavaa, kun lähes 600 korisliigaottelun konkari Juho Lehtoranta jatkaa Lapualla ensi kauden kattavalla sopimuksella. Laiturina viihtyvä 30-vuotias KTP:n kasvatti kirjautti viime kaudella tilastoikseen 6p/2,6l/1,4s ottelua kohden kolmosten upottua 35%:n tarkkuudella. Juho on myös pelannut 55 nuorten maaottelua sekä 10 maaottelua miesten haastajamaajoukkueessa. Suomenmestaruus on plakkarissa Kauhajoelta ja hopeaa Katajan riveissä. Pronssisia mitaleita Juho on saanut juhlia kaksi kertaa Kotkassa ja kerran Joensuussa.

Kobrapaitaan palaa myös Peetu Drockila, joka pelasi Lapualla kaudella 18-19. Viime kauden Peetu pelasi divaria Hongan paidassa tilastoilla 8,2p/4,3l/4,1s ottelua kohden. Kolmoset Peetu upotti hienolla prosentilla 41. Peetu on solminut lääkärin pestin pelaamisen ohella Lapuan terveyskeskukseen.

’Lapuan terveyskeskuksen pestistä sopiminen sujui moitteetta, kun ylilääkäri Ismo Anttila on jo kerran kerennyt olla esimieheni ollessani töissä Seinäjoella. Hänen kanssaan päästiin hyvin nopeasti sopimukseen töistä niin, että koris myös onnistuu. On erittäin mukava palata Lapualle ja odotan innolla ensi kautta. Tuntui että töiden ja pelaamisen kannalta tällä kaudella palaset ovat loksahtaneet omalta kohdalta täydellisesti paikalleen. Viime kaudella pelaamista sekoittivat työt, väitöskirja ja varusmiespalvelus, josta nyt reserviin siirryttyä on helpompi aikatauluttaa asiat yksi kerrallaan ja keskittyä myös enemmän korikseen.

Seuraan mielenkiinnolla joukkueen kokoamista, ja sitä minkälainen joukkueesta lopulta muodostuu. Olen Coach Turjan kanssa yhtä mieltä siitä, että joukkuehenki tulee korostumaan tulevalla kaudella, ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan uusiin joukkuekavereihin.’ ’Oli hienoa saada Juho jatkamaan ja Peetu takaisin Lapualle. Juho tuo koppiin paljon hyvää rentoutta ja on sopeutunut meidän pohjalaisten kanssa erinomaisesti. Jatkuvuus joukkueessa on aina hyvä asia. Hyvänä heittäjänä ja useamman pelipaikan pelaajana Juho tuo joukkueelle paljon mahdollisuuksia. Nyt kun saatiin Peetukin takaisin niin harjoituksista ei ainakaan säpinää tule puuttumaan. Peetu tuo meille kovaa yritystä ja puolustusintensiteettiä. Samalla saamme terveyskeskukseen lääkärin kylläkin vain kevääseen asti, koska ensi keväänä Peetu aloittaa Seinäjoen keskussairaalassa erikoistumisen kirurgiksi, mutta toivottavasti pelaaminen jatkuu sitten myös seuraavalla kaudella’ Kobrien puheenjohtaja Markku Turja kertoo.

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset; Antto Nikkarisen, Jussi Turjan, Jordan Loveridgen ja Anthony Gaines JR:n kanssa. Joukkuetta valmentaa Ville Turja

 

Korisliiga

Facebook

Korikobrat Lapua Lapuan kaupunki Lapualaanen lehti

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesjitavalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissalannenLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvest

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy