iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat on solminut kauden 2020-2021 kattavan sopimuksen yhdysvaltalaisen Jordan Loveridgen (27v) kanssa. Loveridge (198cm/110kg) on pelipaikaltaan iso laitahyökkääjä. Loveridge pelasi koko yliopistouransa kovassa Utahin yliopistossa erinomaisin keskiarvoin. Parhaalla kaudellaan hän kirjautti pistekeskiarvokseen peräti 14,7 ja napsi levypalloja keskimäärin 7 ottelua kohden.

Ammattilaisurallaan Loveridge on ehtinyt pelaamaan Unkarissa, Sveitsissä, Saksan bundesliigassa, kivikovassa Puolan pääsarjassa sekä viimeisimpänä Itävallassa. Loveridge tunnetaan erinomaisena kolmenpisteen heittäjänä ja hän onkin jäänyt vain yhdellä kaudella alle 35% heittotarkkuuden bonuskaaren takaa. Viimeisimmällä kaudellaan Itävallassa Gmundenissa hän heitti kolmen pisteen heitot jopa 45% tarkkuudella.
- Olen erittäin tyytyväinen siihen, että saimme Jordan Loveridgen tasoisen pelimiehen ensikaudeksi joukkueeseemme. Sen lisäksi, että hän on erinomainen heittäjä hänellä on todella korkea pelikäsitys, joka näkyy oivaltavina syöttöinä ja häntä katsoessa välillä tuntuukin kuin hän miettisi shakkitermein yhden siirron muita edelle, kommentoi Kobrien päävalmentaja Ville Turja.

Kobrat olivat Loveridgen perässä jo viime syksynä, mutta sopimus jäi silloin vielä tekemättä.
- Olin kiinnostunut tuomaan Loveridgen joukkueeseemme jo viime kaudella, mutta meiltä puuttui enää vitospaikan pelaaja, ja koin, että Loveridge ei alle parimetrisenä olisi pystynyt joukkueen isoimman pelaajan paikkaa täyttämään. Tällä kaudella hän sitten oli mielessäni ensimmäisten pelaajien joukossa lähtiessäni miettimään tulevaa kautta, Turja kertoo.

Suositukset Jordan Loveridgestä olivat vertaansa vailla, jopa ylistäviä.
- Itävallassa Loveridgen joukkueella Gmundenilla oli viimekaudella suomalainen päävalmetaja Anton Mirolybov, jonka kanssa keskusteltuani olin täysin vakuuttunut siitä, että tässä on meidän pelaaja jos vain sopimustekniset asiat loksahtaisivat kohdilleen. Suuri kiitos hyvästä pelaaja-analyysistä kuuluukin coach Mirolyboville.
Kobrilla on aiemmin sopimukset Antto Nikkarisen, Jussi Turjan ja Anthony Gaines Jr:in kanssa.

Esittely

Loveridge

Korisliiga

Facebook

Korikobrat Lapua Lapuan kaupunki Lapualaanen lehti

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptpiippoavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajSeilabEscarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviLaatupCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoKatilaPaukkuLapuanEnprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutaloRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogastyllisTurunEinesjitavalueppeablampoassaoilonyararimbovirtasengaissalannenLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnessPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarotsfysiosTSportiaEsteravakotimattoeezyInvest

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2021 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy