iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Namika Lahti 86 - 93 Korikobrat 

(22-­19, 18­-18, 22­-21, 18­-22, JA 6­-13)

Korikobrat haki riemukkaan avausvoiton Namika Lahdesta, kun jatkoajan jälkeen tulostaululla komeilivat Kobrien voittonumerot pistein 86-­93 (22-­19, 18­-18 ,22­-21, 18­-22, 6-­13). 

Koko ottelun tavoin ensimmäinen jakso oli äärimmäisen tasainen ja koreja tehtiin vuorotahtiin. Toiselle jaksolle lähdettiin kuitenkin Namikan kolmen pisteen johdossa. Toisella jaksolla Lahti siirtyi jo 31­22 johtoon, kunnes Juho Nenonen (18pist. / 4 levyriä / 4 syöttöä) onnistui kolmosessaan ja toi Kobrat takaisin 6 pisteen päähän. Ottelu eteni kuitenkin Namikan hallinnassa eron pysytellessä saman suuruisena. Hienon ottelun pelanneen Stephen Lumpkinsin (23/13) kakkosella siirryttiin puoliajalle tilanteessa 40­37.

Kolmannellla jaksolla Kobrat siirtyi Lumpkinsin korilla jo 48­49 johtoon, mutta Cameron Bennermanin (18/6/2) kolmosella ja heti perään Ryan Wrightin (23/16) kahdella kakkosella Lahti karkasi taas 55­51 johtoon. Kobrat ei kuitenkaan taipunut vaan taisteli takaisin johdon, kun Turjan veljeksistä Ville (3/1) rankaisi kolmosella ja seuraavasta hyökkäyksestä Jussi (10/0) upotti kakkosen ja siirsi Kobrat 57­58 johtoon. Jakson loppuun Lahti onnistui vielä 5 pisteen arvoisesti ja viimeiselle jaksolle lähdettiin tilanteessa 62­58.

Neljännen jakson alussa Pyry Rainamaa (6/2) siirsi Kobrat johtoon 64­66. Huikean ottelun pelanneen Paul Carterin (22/18) and onella Kobrat siirtyi 71­74 johtoon, kun pelikellossa oli jäljellä 3 minuuttia. Ryan Wright ja David Gonzalvez (19/3/6) pitivät kuitenkin Lahden iskuetäisyydellä ja Cameron Bennermanin tasoitus vain 3 sekuntia ennen päätössummeria siirsi ratkaisun jatkoajalle tilanteessa 80-80.

Jatkoaika alkoi Kobrilta hienosti. Lumpkins upotti ensin vapareista pisteen ja heti perään Jussi Turjan teki riiston ja onnistuneen lay upin siirtäen Kobrat 80­83 johtoon. Carterin kakkosella, Juho Nenosen vaparilla ja Carterin Namikan lamaannuttaneella donkilla Kobrat siirtyi jo 82­88 johtoon ja pakotti Lahden aikalisälle. Wright kavensi vielä Kobrajohdon neljään pisteeseen, kunnes Juho Nenonen kasvatti johdon takaisin kuuteen pisteeseen kahdella varmalla vaparilla pelikellon näyttäessä vielä minuuttia peliajaksi. Lahti epäonnistui kahdessa loppuhetken kolmosessaan, mutta Kobrien DJ Richardson (9/4/3) sen sijaan upotti kolmosellaan lopullisesti Namikan ja siirsi Kobrat tavoittamattomaan 84­93 johtoon ja samalla upeaan avauskierroksen vierasvoittoon.

Kobrat tuli valmiimpana otteluun kuin me ja veivät ottelun lopulta jatkoajan jälkeen. Meillä oli omat mahdollisuutemme, mutta emme aivan osanneet käyttää niitä, Namika Lahden valmentaja Ilkka Palviainen kommentoi ottelun jälkeen.

Tämä oli meille todella tärkeä vierasvoitto kauden alkajaisiksi. Vierasvoitot ovat menneillä kausilla olleet joukkueelle harvinaista herkkua. Viime kaudella Kobrilla loisti tähti nimeltä Fogg, nyt meillä on joukkue, jossa kuka vain voi ratkaista ottelun! Olen äärimmäisen tyytyväinen joukkueen yhtenäisyyteen,  taistelutahtoon sekä jokaisen pelaajan yrittämisen tasoon, tyytyväinen Kobraluotsi Nenad Stefnovic totesi ottelun jälkeen.

Kobrilla on seuraava ottelu jo ensi lauantaina, kun Kobraluolaan saapuu viime kauden nelonen ja EuroChallenge joukkue KTP-Basket Kotkasta. Ottelu alkaa Kobra-Areenalla (Lapuan Urheilutalo) lauantaina 4.10. klo 17.00.

Korisliiga

  honka small    

kouvotuusi small     

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekCNCTeknUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy