iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

203-senttinen Jones pelasi viime kaudella Ranskan Pro B:ssä Lillen joukkueessa 18 ottelua 13 pisteen ja 4 levypallon keskiarvolla. Jones kuitenkin kutsuttiin kesken kauden NBA-seura Philadelphia 76ersin toimesta farmijoukkue Delaware 87ersiin, jossa mies oli pelannut jo aiemmallakin kaudella.

NBA:n kehityssarjassa Jones teki 5,4 pistettä ottelua kohden. Yliopistotaustaltaan Jonesin historia on värikäs. Parhaan kautensa hän pelasi arvostetun Texas A&M:n riveissä. Jones oli kaudella 2013-14 texasilaisten paras pistemies 13,3 keskiarvollaaan. – Jamal on ulottuva, urheilullinen ja epäitsekäs pelaaja. Hän pelaa paikkoja kaksi ja kolme, sillä hän on erinomainen heittäjä, Kobrat-luotsi Damion Dantzler miettii.

Jamal Jonesin Youtube-pätkiä katsellessa tulee väkisinkin mieleen Kobrien parin vuoden takainen tehopelaaja Paul Carter. – Mielestäni he ovat kyllä erilaisia. Jamal on parempi heittäjä ja myös atleettisempi, Carter taas tykkäsi pelata enemmän selkä korille päin. Siinä mielessä he tosin ovat samanlaisia, että molemmat osaavat tehdä vähän kaikkea ja molemmilla on pitkät kädet, Dantzler pohtii.

Kobrilla on nyt kasassa sopimukset amerikkalaisten Jonesin ja Stephen Hurtin kanssa. Kotimaisia pelaajia edustavat Jussi Turja, Ville Turja, Tuomas Viertola ja Marius Van Andringa. Lauantaina Kobrat järjestää tiedotustilaisuuden, jossa paljastetaan seuran uusi profiilihankinta. – Lauantaina on luvassa iso uutinen, ei pelkästään lapualaisille, vaan koko suomalaiselle koripalloväelle. Meillä on takataskussa parikin isoa yllätystä, mutta ehkä lauantaina paljastetaan se tietyllä tapaa suurin, Dantzler myhäilee.

 Jamal

 

 

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy