iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Uutiset

rr
Kobrat hankki riveihinsä 1+1 vuotisella sopimuksella Remu Raitasen, joka heinäkuun lopulla pelatussa, miesten maajoukkuedebyytissään Viroa vastaan, oli maajoukkueen pistekuningas tilastoilla 15/5. Sopimuksen mukaisesti sekä pelaajalla että seuralla on oikeus optioon kaudelle 2021-2022. Remu on 23-vuotias ja 206-senttinen ToPo:n kasvatti, joka siirtyi kahden HBA Märskyssä vietetyn kauden päätteeksi yliopistokentille. 
 
Yhdysvalloissa yliopistoksi valikoitui University of San Francisco, josta Remu valmistui 4-vuoden jälkeen. Remu pelasi viimeisellä kaudella kaikki 34 ottelua, joissa peliaikaa kertyi keskimäärin 16,5 minuuttia ja tilastoriviksi muodostui 5,1p/3,3l/0,8s ottelua kohden. 
 
’Keskustelimme Remun Lapualle tulosta ensimmäisen kerran jo alkukesästä, josta yhteydenpito jatkuikin sitten koko kesän. Suomen maaottelut Viroa vastaan sujuivat häneltä sen veran komeasti, että pieni pelko oli, että näinköhän ulkomaat vievät Remun mennessään. Lopulta kuitenkin pääsimme siihen pisteeseen, että saimme sopimuksen allekirjoitettua ja olen hänen Lapualle tulostaan äärimmäisen mielissäni. Remu tuo joukkueeseen paljon heittovoimaa ja peliälyltään Remu on yksi parhaista. Remun pituus on myös sellainen, että lähes jokaisen pelipaikan pelaaminen onnistuu. Nyt on hyvä lähteä hakemaan viimeistä amerikkalaispelaajaa, joka täydentää ominaisuuksiltaan meidän joukkueen, joukkueeseen nostettavien ja jatkavien omien junioreiden lisäksi.’ Kobrien päävalmentaja Ville Turja tuumii.
   
Kobrilla on aikaisemmin sopimus Antto Nikkarisen, Jussi Turjan, Juho Lehtorannan, Peetu Drocilan, Anthony Gaines Jr:n, Jordan Loveridgen ja Justin Piercen kanssa. Kausi käynnistyy kotiottelulla Uudenkaupungin Korihaita vastaan 14.10. 
 

Kausikortin voi vielä hankkia etuhintaan syyskuun 15. asti, juuri nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen. Klikkaamalla kuvaa pääset suoraan ostoksille.

Kausik2021

 

Kobrat sai mukavaa tiedotettavaa, kun lähes 600 korisliigaottelun konkari Juho Lehtoranta jatkaa Lapualla ensi kauden kattavalla sopimuksella. Laiturina viihtyvä 30-vuotias KTP:n kasvatti kirjautti viime kaudella tilastoikseen 6p/2,6l/1,4s ottelua kohden kolmosten upottua 35%:n tarkkuudella. Juho on myös pelannut 55 nuorten maaottelua sekä 10 maaottelua miesten haastajamaajoukkueessa. Suomenmestaruus on plakkarissa Kauhajoelta ja hopeaa Katajan riveissä. Pronssisia mitaleita Juho on saanut juhlia kaksi kertaa Kotkassa ja kerran Joensuussa.

Kobrapaitaan palaa myös Peetu Drockila, joka pelasi Lapualla kaudella 18-19. Viime kauden Peetu pelasi divaria Hongan paidassa tilastoilla 8,2p/4,3l/4,1s ottelua kohden. Kolmoset Peetu upotti hienolla prosentilla 41. Peetu on solminut lääkärin pestin pelaamisen ohella Lapuan terveyskeskukseen.

’Lapuan terveyskeskuksen pestistä sopiminen sujui moitteetta, kun ylilääkäri Ismo Anttila on jo kerran kerennyt olla esimieheni ollessani töissä Seinäjoella. Hänen kanssaan päästiin hyvin nopeasti sopimukseen töistä niin, että koris myös onnistuu. On erittäin mukava palata Lapualle ja odotan innolla ensi kautta. Tuntui että töiden ja pelaamisen kannalta tällä kaudella palaset ovat loksahtaneet omalta kohdalta täydellisesti paikalleen. Viime kaudella pelaamista sekoittivat työt, väitöskirja ja varusmiespalvelus, josta nyt reserviin siirryttyä on helpompi aikatauluttaa asiat yksi kerrallaan ja keskittyä myös enemmän korikseen.

Seuraan mielenkiinnolla joukkueen kokoamista, ja sitä minkälainen joukkueesta lopulta muodostuu. Olen Coach Turjan kanssa yhtä mieltä siitä, että joukkuehenki tulee korostumaan tulevalla kaudella, ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan uusiin joukkuekavereihin.’ ’Oli hienoa saada Juho jatkamaan ja Peetu takaisin Lapualle. Juho tuo koppiin paljon hyvää rentoutta ja on sopeutunut meidän pohjalaisten kanssa erinomaisesti. Jatkuvuus joukkueessa on aina hyvä asia. Hyvänä heittäjänä ja useamman pelipaikan pelaajana Juho tuo joukkueelle paljon mahdollisuuksia. Nyt kun saatiin Peetukin takaisin niin harjoituksista ei ainakaan säpinää tule puuttumaan. Peetu tuo meille kovaa yritystä ja puolustusintensiteettiä. Samalla saamme terveyskeskukseen lääkärin kylläkin vain kevääseen asti, koska ensi keväänä Peetu aloittaa Seinäjoen keskussairaalassa erikoistumisen kirurgiksi, mutta toivottavasti pelaaminen jatkuu sitten myös seuraavalla kaudella’ Kobrien puheenjohtaja Markku Turja kertoo.

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset; Antto Nikkarisen, Jussi Turjan, Jordan Loveridgen ja Anthony Gaines JR:n kanssa. Joukkuetta valmentaa Ville Turja

 

Justin Pierce on Kobrien kolmas amerikkalaisvahvistus ja rookie pelaajana aloittaa siten ammattilaisuransa Lapualla. Pierce on 22-vuotias ja 201-senttinen takapelaaja, joka tulee kovasta North Carolinan yliopistosta, johon siirtyi viimeiseksi kaudeksi William & Mary yliopistosta. North Carolinassa Justin pelasi lähes koko kauden 4-paikalla ja kirjautti 18,4 minuutin peliajalla tilastot 5p/4l. William & Maryssä Justin pelasi takapelaajana, jossa kirjautti viimeisellä kaudellaan tilastot 14,9p/8,9l/4,1s ottelua kohden.
’Justin Pierce on mielenkiintoinen pelaaja. Hän on pelipaikalleen kookas ja tuo joukkueeseen runsaasti levypallovoimaa. Hän on myös erinomainen heittäjä bonuskaaren takaa, josta osoituksena parhaalla kaudella kolmoset upposivat 43%. Nuoresta iästään huolimatta, keskustelujen perusteella, Justin tuntuu henkisesti kypsältä kaverilta ja jos kehitys jatkuu samanlaisena, on hänen kohdallaan raja todella korkealla. Justin on takapelaaja, mutta pystyy kokonsa puolesta pelaaman lähes jokaista pelipaikkaa. Odotan suurella mielenkiinnolla hänen otteitaan ensi kaudella korisliigassa’ Kobrien valmentaja Ville Turja kertoo.

Kobrilla on aikaisemmat sopimukset; Antto Nikkarisen, Jussi Turjan, Jordan Loveridgen, Anthony Gaines JR:n, Juho Lehtorannan ja Peetu Drockilan kanssa.

Justin Pierce tositoimissa

 

 WJustin

Kobrat on solminut kauden 2020-2021 kattavan sopimuksen yhdysvaltalaisen Jordan Loveridgen (27v) kanssa. Loveridge (198cm/110kg) on pelipaikaltaan iso laitahyökkääjä. Loveridge pelasi koko yliopistouransa kovassa Utahin yliopistossa erinomaisin keskiarvoin. Parhaalla kaudellaan hän kirjautti pistekeskiarvokseen peräti 14,7 ja napsi levypalloja keskimäärin 7 ottelua kohden.

Ammattilaisurallaan Loveridge on ehtinyt pelaamaan Unkarissa, Sveitsissä, Saksan bundesliigassa, kivikovassa Puolan pääsarjassa sekä viimeisimpänä Itävallassa. Loveridge tunnetaan erinomaisena kolmenpisteen heittäjänä ja hän onkin jäänyt vain yhdellä kaudella alle 35% heittotarkkuuden bonuskaaren takaa. Viimeisimmällä kaudellaan Itävallassa Gmundenissa hän heitti kolmen pisteen heitot jopa 45% tarkkuudella.
- Olen erittäin tyytyväinen siihen, että saimme Jordan Loveridgen tasoisen pelimiehen ensikaudeksi joukkueeseemme. Sen lisäksi, että hän on erinomainen heittäjä hänellä on todella korkea pelikäsitys, joka näkyy oivaltavina syöttöinä ja häntä katsoessa välillä tuntuukin kuin hän miettisi shakkitermein yhden siirron muita edelle, kommentoi Kobrien päävalmentaja Ville Turja.

Kobrat olivat Loveridgen perässä jo viime syksynä, mutta sopimus jäi silloin vielä tekemättä.
- Olin kiinnostunut tuomaan Loveridgen joukkueeseemme jo viime kaudella, mutta meiltä puuttui enää vitospaikan pelaaja, ja koin, että Loveridge ei alle parimetrisenä olisi pystynyt joukkueen isoimman pelaajan paikkaa täyttämään. Tällä kaudella hän sitten oli mielessäni ensimmäisten pelaajien joukossa lähtiessäni miettimään tulevaa kautta, Turja kertoo.

Suositukset Jordan Loveridgestä olivat vertaansa vailla, jopa ylistäviä.
- Itävallassa Loveridgen joukkueella Gmundenilla oli viimekaudella suomalainen päävalmetaja Anton Mirolybov, jonka kanssa keskusteltuani olin täysin vakuuttunut siitä, että tässä on meidän pelaaja jos vain sopimustekniset asiat loksahtaisivat kohdilleen. Suuri kiitos hyvästä pelaaja-analyysistä kuuluukin coach Mirolyboville.
Kobrilla on aiemmin sopimukset Antto Nikkarisen, Jussi Turjan ja Anthony Gaines Jr:in kanssa.

Esittely

Loveridge

Lisää uutisia

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldsFloorspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemiTaipalehonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkopJRJKRAUTABowlingkosonenKuulopisteeurofinsBarots

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy