iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Uutiset

Kobrat on käynnistänyt #teamsaver kampanjan jolla pyritään varautumaan jo ensi kauteen. Kauden loppuessa äkillisesti jäi myös tuloja saamatta ja sen johdosta jokainen lisäeuro on tarpeen. Myös yhteistyökumppanimme ovat vaikeassa tilanteessa ja se vaikeuttaa osaltaan varautumista tulevaan.

Nyt on Kobrafaneilla tilaisuus ojentaa oma auttava kätensä ja tukea joukkuetta. Olemme suorittaneet kevätsiivouksen ja laittaneet myyntiin aikaisempien kausien pelipukuja, korisliiga-palloja sekä kannatushuiveja myyntiin. Nyt on mahdollisuus hankkia autenttisia pelipukuja joissa osa on varustettu jopa pelaajan nimmarilla.

Edullisimpina tuotteina saatavilla on pelikortteja ja julisteita.

Myöhemmin laitamme huutokaupattavaksi Kyle Foggin paidan kaudelta 2013-2014, Ilari Seppälän maajoukkue debyyttipaidan, jossa mukana myös aitoustodistus sekä Antto Nikkarisen paidat tältä kaudelta.  

Ostoksia pääset tekemään klikkaamalla tätä linkkiä tai alla olevaa kuvaa

Teamsaver

 

Tänä keväänä yleisö saa valita suosikkinsa naisten ja miesten liigojen parhaiksi eri kategorioissa. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 5.4. asti.

Äänestyksessä voit valita suosikkisi viidestä eri kategoriasta, jotka ovat virallisista palkintogaaloista tutut kauden pelaaja, ulkomaalaisvahvistus, 6. pelaaja, kehittynein pelaaja sekä kauden tulokas.

Asiantuntijaraati on esivalinnut jokaiseen kategoriaan viisi ehdokasta molempien sarjojen puolella.

Yleisön suosikit julistetaan ensi viikolla maanantaista alkaen 1 kategoria/päivä.

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kuusi virallista pelipalloa (3 naisten, 3 miesten) sekä Antti Kanervon Susijengin Game Worn -pelipaita maajoukkueen nimikirjoituksilla. Arvonta suoritetaan 14.4. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Miesten ja naisten sarjojen parhaita pääset äänestämään klikkaamalla jompaa kumpaa kuvaa.

ParhaatM

ParhaatN

Ja onnea arvontaan!

 

Suomen Koripalloliitto on perjantaina 13.3.2020 päättänyt lopettaa myös miesten ja naisten Korisliigojen ja I divisioonien pelikaudet koronaviruksen (COVID-19) takia.

Koripalloliitto tiedotti torstaina nuorten valtakunnallisten sarjojen, senioreiden SM-sarjojen, Unified-sarjojen, pyörätuolikoripallosarjan sekä aikuisten ja nuorten aluesarjojen kausien päättämisestä.

Torstaina toistaiseksi pysäytettyjen aikuisten pääsarjojen osalta Koripalloliiton oli alkuperäisen aikataulun myötä määrä tiedottaa lisää perjantaihin 20.3.2020 mennessä. Päätökset syntyivät ennakoitua nopeammin, kun Koripalloliitto kuuli perjantain aikana muun muassa Korisliiga-seuroja, jotka olivat yksimielisesti kauden päättämisen takana.

Koripalloliitto tiedottaa lisää ensi viikolla pelikausien ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista, mm. miten sarjojen pysäyttäminen vaikuttaa loppusijoituksiin, sarjanousuihin tai -putoamisiin.

 

Korisliigakausi tänä keväänä sai äkillisen ja vähän ikävänkin päätöksen, mutta kaikki ymmärrämme syyn eikä sille voinut mitään. Kobrille tämä aiheutti sen että kolme viimeistä runkosarjan kotipeliä jäi pelaamatta. 
 
Juuri nyt on tärkeintä keskittyä pitämään huolta itsestään ja lähimmäisistään sekä noudattaa yhteiseksi hyväksi annettuja määräyksiä.
 
Kobra-basketissa on katseet jo suunnattu seuraavaan kauteen, haluamme kuitenkin kiittää juuri niitä tahoja joiden ansiosta pelaaminen Korisliigassa on ylipäänsä mahdollista eli Kobrafaneja ja Kobrien lukuisia tukijoita, suuri kiitos menneestä kaudesta! Toivomme että olette tukenamme myös jatkossa ja tsemppiä kaikille näinä vaikeina aikoina, kyllä täältä vielä noustaan!
 
Ohessa linkki videoon, jonka myötä voi muistella viime kauden tapahtumia. #kobrapower #kobrafamily 
 

https://aholan.kuvat.fi/kuvat/video/Kobrat+2019-2020.mp4

 

 

Lapuan Kobrat ei onnistunut lauantaina haastamaan Kauhajoella Karhu Basketia, vaan oranssipaidat olivat kotiluolassaan jälleen kerran horjumattomia. Samalla Kobrien matka pudotuspeliviivan yläpuolelle kasvoi, kun Kouvot voitti pisteellä Pyrinnön.

Kun lapualaisjoukkueella on tämän kauden Korisliigaa jäljelle vielä yhdeksän ottelua, näyttää vahvasti siltä, että Kobrien kohtalo on päättää kautensa runkosarjan viimeisessä ottelussa. Kouvot on sarjataulukossa edellä neljän voiton verran, ja Kouvojen sekä Kobrien välissäkin on Lahti Basketball ja tiistainen vastus Kaarinan Ura Basket.

Sarjajumbo Korihait taas tarvitsee kahdeksasta jäljellä olevasta ottelustaan vähintään neljä voittoa ohittaakseen Kobrat, joten sarjapaikan uusimisen suhteen suurin jännitys lienee jo takanapäin.

Urheilussa ei kuitenkaan koskaan kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa, se on nähty monesti. Jos Kobrat onnistuu voittamaan esimerkiksi kuusi ottelua, voi pudotuspelipaikka vielä hyvinkin olla otettavissa. Jos taas Korihait saa vireen päälle, niin putoamistaisteluun joutuminenkin on tietysti edelleen mahdollista.

Ura Basket löytyy sarjataulukosta sijalta kymmenen 12 voitollaan. Kobrat on yhden sijoituksen alempana kymmenen voittonsa kanssa.

Uran kautta on leimannut melkoinen ailahtelu. Ehkä siksikin viime viikolla Tampereella murskatappion jälkeen päävalmentaja Kristian Palotie sai väistyä. Päävalmentajaksi nousi Palotien parina kauden toiminut yhdysvaltalainen Andrew Johnston.

– Huominen peli Uraa vastaan tulee vastaan nopeasti Karhu matsin jälkeen. Ura on valmentajavaihdoksen myötä muuttanut muutamia asioita hyökkäys -ja puolustuspäässä. Joukkueen täytyy nyt olla scoutissa ja valmistavissa treeneissä hereillä, että saadaan uuden päävalmentajan tuomiin muutoksiin reagointi tarvittavalle tasolle. Energiataso, taistelutahto ja pelivalmius ovat jälleen todella suuressa osassa huomenna. Pelillisistä asioista paljon meidän pelaamista määrittäviä tekijöitä ovat levypallopelaaminen ja menetysten minimoiminen. Näiden molempien asioiden pitää olla hyvällä tasolla huomenna, että pisteet pysyvät Lapualla, Kobrien käskyttäjä Ville Turja ennakoi Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Reggie Keely, Fiifi Aidoo, Brandon Boggs, Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Juho Lehtoranta (GTD 75%), Jussi Turja, Lauri Toivonen, Julien Lewis (GTD 75%), Panu Blomgren, Tuukka Härsilä, Ville Taipale

– Lähdetään rakentamaan viime voiton päälle. Me haluamme olla joka päivä parempia niin hyökkäyspään toteutuksessa kuin myös puolustuspään asenteessa ja toteutuksessa. Olen erittäin iloinen meidän viime pelin ilmeestä, mutta jos haluamme menestystä jatkossa, on meidän parannettava tekemistä jatkuvasti molemmissa päissä kenttää, toista otteluaan päävalmentajana aloittava Andrew Johnston miettii.
Kokoonpano: Fletcher, Thomas, V. Hänninen, van Andringa, Wisseh, Luosmaa, Sahlberg, Perttu, Airenne.

Kobrien kotiottelu Ura Basketia vastaan alkaa totutusti klo 18.30. Tervetuloa kannustamaan Kobrat voittoon!

Lisää uutisia

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy