iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Perjantaina varsin vakuuttavan esityksen kotiyleisölleen Kouvolan Kouvoja vastaan tarjoillut Lapuan Kobrat matkaa keskiviikkona kauden kolmannessa pelissään Tampereelle Pyrinnön vieraaksi. Pyynikin palloiluhallilla pohjalaisvieraitansa odottaa joukkue, joka ei ole vielä onnistunut omaa voittosarakettaan kartuttamaan. Avausottelunsa Pyrintö hävisi Kouvolassa. Perjantaina Salon Vilpas puolestaan haki yhden pisteen marginaalilla voiton Pyynikiltä.

- Kirvelevän kotitappion jälkeen olemme analysoineet tappioon johtaneet syyt ja pyrkineet työstämään etenkin puolustuspelaamistamme. Puolustuslevypallopelaaminen on ollut alkukauden peleissä selkeä heikkous ja sitä silmällä pitäen meidän tulee parantaa tällä osa-alueella roimasti. Lapua on kookas joukkue, joka varmasti haluaa dominoida maalattua aluetta ja viimeistellä pisteitä korin läheltä, tamperelaisten käskyttäjä Ilkka Palviainen ennakoi Korisliigan verkkosivuilla.

Lapuan vierailusta Tampereella tekee erityisen tietenkin Damon Williams, joka tunnetaan todellisena Pyrintö-ikonina. Luvassa lienee erityinen vastaanotto, josta tunnetta ei tule puuttumaan.

- On hienoa, että Damon Williams astuu pikaisesti takaisin Pyynikin parketille kohtaamaan vanhat joukkuetoverinsa, Palviainen totesi.

Williams itse on paluunsa suhteen varsin rauhallisin mielin. Keskiviikko on pelipäivä, ei sen kummempaa.

- Se on ensimmäinen pelini siellä lähtöni jälkeen. Yritän pitää ajatukset itse pelissä, enkä tehdä asiasta niin isoa numeroa. Se on meille iso peli, sillä meidän täytyy pystyä viemään kotipelimme ilme nyt myös vieraskentällä. Ennen kaikkea se on siis meille peli, joka pitää voittaa, eikä niinkään minun paluuotteluni, Williams alleviivasi.

Kobrat lähtee Tampereelle samalla kokoonpanolla kuin perjantaina voitokkaassa Kouvot-ottelussa. Sivussa ovat siis edelleen Marius Van Andringa ja Ville Turja. Pyrinnöltä on sen sijaan telakalla 418 senttiä omaa kasvattia, kun loukkaantuneet Petri Heinonen ja Jonas Cavén jatkavat vielä tervehtymistään pelikuntoon.

- Saimme henkisesti tärkeän voiton kotiottelusta. Meidän on jatkettava työn tekemistä ja pikkuhiljaa saatava omat virheet minimiin. Ottelu Pyrintöä vastaan on samalla Damonin paluu Tampereelle, nyt vierasasussa, joka varmasti tuo oman mausteensa otteluun. Pyrintö heittää hyvin bonusviivan takaa, johon meidän on kiinnitettävä huomiota, Kobrat-luotsi Damion Dantzler vaati.

Seuraavan kerran Kobrat pelaa Lapualla perjantaina, kun pirteästi kauden aloittanut Vilpas saapuu lakeuksille.

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekCNCTeknUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy