iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat saa tiistaina vieraakseen Kaarinan Ura Basket eGameStarsin. Molemmat joukkueet ovat parhaillaan tappioputkessa, joten jommankumman putki katkeaa tiistaina.
Kobrat on hävinnyt jo seitsemän otteluaan perä perään. Uran tappiosuma on puolestaan kolmen ottelun mittainen. Ura ei ole vieraskentillä juhlinut voittoa kuin kertaalleen kuudella yrittämällä. Kaikkiaan kaarinalaisilla on voittoja kasassa neljä 13 ottelun jälkeen.
Kobrat ja Ura ovat kohdanneet kertaalleen tällä kaudella Kaarinassa. Tuolloin lapualaisjoukkue jäi tyystin Uran jalkoihin.
Kobrien voittosaldo on tässä vaiheessa kautta Uraa heikompi. Kolme voittoa 14 ottelusta ei ole varmasti se aloitus, josta joukkueen sisällä ennen kauden alkua unelmoitiin. Tiistaina onkin aika kääntää kurssi.
Uran riveistä löytyy viisi pelaajaa yli kymmenen pisteen keskiarvoilla. Parhaiten korisukkaa on kuluttanut Stephaun Branch 19,6 pisteen keskiarvollaan. Lisäksi yltiöurheilullinen Branch on napsinut 9,8 levypalloa ja 5,3 syöttöä ottelua kohden.
Uran kotimaisen osaston tähdet ovat Trey Niemi (12,7/1,6) ja Kobrissakin yhden kauden pelannut Marius Van Andringa (11,8/2,5).
– Taas mennään huomenna. Karhu-pelissä oli paljon positiivisia asioita nähtävissä. Pyritään pitämään ilme positiivisena ja lähdetään otteluun parantamaan peliämme sekä taistelemaan voitosta, päävalmentaja Ville Turja kommentoi Korisliigan ennakossa.
Kokoonpano: Reggie Keely, Brandon Boggs, Julien Lewis (GTD25%), Lauri Toivonen, Antto Nikkarinen, Jordan Capps, Niko Mantere, Juho Lehtoranta, Jussi Turja, Tuukka Härsilä ja Panu Blomgren.
– Puolustuksemme on otettava lyhyessä ajassa todella iso harppaus. Kaksi pahaa tappiota takana, nyt täytyy jokaisen vastata haasteeseen ja nostaa tasoaan. Lapualta löytyy kokoa ja fysiikkaa, johon meidän täytyy koko ryhmällä vastata.
Kokoonpano: Branch, Niemi, Green, Thomas, V. Hänninen (GTD25), Van Andringa, Luosmaa, Sahlberg, Perttu, Airenne.
Tervetuloa tiistaina klo 18.30 kannustamaan Kobrat takaisin voittojen tielle!

 4PA8512

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593




smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 





© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy