iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Runkosarja huipentuu suurten panosten kohtaamiseen, Kobrien paikka puolivälierissä vaatii voiton

Lapuan Kobrat pääsee tiistaina kauden viimeiseen ja kaikkinensa 40. runkosarjaotteluun miltei ihanteellisesta tilanteesta, sillä pelattavaa ja merkitystä riittää vielä kylliksi. Kobrat tarvitsee kotivoiton Kaarinan Ura Basketista, mikäli lapualaisjoukkue mielii päästä seurahistoriansa toisen kerran pudotuspeleihin.

Ikävä asia on se, ettei Kobrien voitto vielä yksinään pudotuspelipaikan lunastamiseen riitä. Myös BC Nokian pitää hävitä Helsingissä Seagullsin vieraana, jotta Kobrat kahdeksannen sijan pystyisi lunastamaan. Valitettavasti BC Nokian osakkeita nostaa valtavasti se, että näyttää vahvasti siltä, ettei Seagulls pelaa tiistaina läheskään parhaalla kokoonpanollaan. Silti on selvää, ettei BC Nokia helppoja sarjapisteitä Helsingistä hae, mutta vähän helpompi ryöstöretkestä on tulemassa.

Kobrilla ei ole siis muuta mahdollisuutta kuin keskittyä omaan pelaamiseensa ja hoitaa kauden viimeisestä runkosarjakoitoksesta 16. voitto.

Myös tiistain vierailija Uralla riittää ottelussa panoksia, kenties jopa kotijoukkuetta suurempia sellaisia. Voitolla Ura välttäisi kauden jatkumisen vielä karsintaotteluissa. Rikkonaisen kauden pelannut sarjanousija on tosin hävinnyt edelliset 13 vierasotteluaan. Lapuallekin joukkue saapuu pahasti siipirikkoisena.

– Kauden viimeinen ottelu. Toivottavasti varmistetaan voitolla sarjapaikka. Lapua on ollut vaikea vastus meille läpi kauden, Uran päävalmentaja Kristian Palotie myöntää Korisliigan ennakossa.
Kokoonpano: Gullichsen, Skamo, Niemi GTD50, Akpaso, Sandberg, L. Hänninen, Sahlberg, Croone, Airenne, Perry ja Aidoo GTD25.

Myös Kobrilla on kokoonpanonsa suhteen mietittävää. Kuumeilusta kärsinyt Jussi Turja pelannee tiistaina. Kapteeni Lauri Toivosen pelaaminen on sen sijaan epävarmempaa harjoituksissa tulleen alaraajavamman takia.

– Runkosarjan viimeisessä matsissa kotisalissa Uraa vastaan on molemmilla joukkueilla vielä reilusti panosta. Ura välttäisi voitolla karsinnat. Meille puolestamme on pudotuspelipaikka vielä mahdollinen. Playoff-haaveen toteutuminen ei ole enää ihan täysin itsestämme kiinni, vaan sen lisäksi, että meidän täytyy voittaa Ura, pitäisi Nokian hävitä huomenna Seagullsin vieraana. Viimeisen kierroksen peleissä on siis vielä paljon jännitettävää ja toiveena tietenkin olisi, että kaikki joukkueet hakisivat rytmiään playoffeja varten parhaalla mahdollisilla kokoonpanoilla. Ura heittää sarjassa eniten kolmen pisteen heittoja, joten heidän heittämisensä mahdollisimman vaikeaksi tekeminen on ottelun avaintekijä, Kobrien Ville Turja pohti.
Kokoonpano: Small, Anderson, Hopkins, Waterman, Peltokangas, Toivonen GTD50%, Drockila, J Turja GTD 75%, V Turja

Oli tiistaina sitten kauden viimeinen ottelu tai ei, kannattaa saapua lehtereille kiittämään Kobrien pelaajistoa upeasta runkosarjasta! Jännitystä ei tule tiistaista puuttumaan, kun seurattavana on Kobrien kannalta kaksi hyvin merkityksellistä ottelua. Ainakaan kannustamisesta Kobrien pudotuspelipaikka ei jää kiinni!

 slid01

 

 

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy