iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrilla pudotuspelipaikka jo käden ulottuvilla – ” Kaikki siis peliin ja seurahistorian toista playoff-paikkaa metsästämään”
Ennen Korisliiga-kauden alkua Lapuan Kobria harva veikkaili pudotuspelijoukkueeksi. Jos ennakkoarvioihin lisätään valmentajavaihdokset sekä ykköspelintekijän yllättävä uran lopettamispäätös, niin yhtälö on vielä epätodennäköisempi.

Nyt seurahistorian toinen pudotuspelipaikka on kuitenkin hyvin lähellä.

Kobrilla on runkosarjaa jäljellä kahden kotiottelun verran. Keskiviikkona Lapualle saapuu Kouvolan Kouvot ja ensi viikon tiistaina sarjan hännillä oleva Kaarinan Ura Basket.

Kobrien matka pudotuspelipaikkaan on ainoastaan yhden voiton mittainen, kun BC Nokia pitää kahdeksasta sijasta kiinni. Nokialaisten ohjelma on kuitenkin Kobria paljon haastavampi: nyt tiistaina BC Nokia pelaa Salossa ja runkosarja päättyy Helsingissä. Kahden hankalan vierasreissun välissä BC Nokia isännöi kärkijoukkueisiin kuuluvaa KTB-Basketia.

Voi siis laskea, että BC Nokialle kaksi voittoa jäljellä olevista otteluista olisi todella kova suoritus. Jos BC Nokia onnistuu ottamaan yhden voiton, riittää Kobrille pudotuspelipaikkaan kaksi kotivoittoa. Jos BC Nokia jää lopuissa peleissään voitoitta, yksikin kotivoitto Lapualla riittää jatkoon.

Myös Kouvoille keskiviikkoinen ottelu on hyvin merkittävä. Kouvot yrittää pitää kiinni sarjataulukon kuudennesta sijasta, jolloin puolivälierissä vastustajaksi asettuisi todennäköisesti Tampereen Pyrintö. Mikäli Kouvot valahtaa seitsemänneksi, on Kouvojen haaste astetta kovempi, hallitseva Suomen mestari Kauhajoen Karhu Basket.

– Molemmille tärkeä ottelu. Kobrat tarvitsee voiton ja uskonkin heidän tulevan agressiivisesti heti kiinni alusta alkaen. Meillä tarvitaan hyvää pallokontrollia, järkevää tempon vaihtelua ja etenkin kauden parasta transition puolustusta. Myös pelipaikoilla 1–3 kannattaa olla hereillä puolustuslevypalloissa, Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen kommentoi Korisliigan sivuilla.
Kokoonpano: Matthews (GTD 50 %), Hirvonen, Saarijärvi, Nyman, Kaukiainen, Gonzalvez, Kaunisto, Morgan, Knihtinen, Asbury (GTD 50 %), Gipson (GTD 50 %).

Kobrat taisteli sunnuntaina voiton vain seitsemällä miehellä, kun Jussi Turja ja Panu Peltokangas olivat pelikunnottomia kuumeilun takia. Tärkeän kaksikon pelaaminen on vielä keskiviikkonakin epävarmaa.

– Kouvot pelaa hieman erilaista koripalloa kokoonpanonsa vuoksi. Heillä on kaksi ison paikan amerikkalaista pelaajaa, joiden vuoksi he pelaavat palloa paljon sisään, josta ovat hyvin tehokkaita. Viime aikoina on myös nähty Kouvoilta kokoonpanoja, joissa isoin pelaaja on huilannut ja nuo ottelut Kouvot on pelannut erinomaisesti. Olemme enää yhden voiton päässä pudotuspelipaikasta ja jäljellä kaksi kotiottelua. Kaikki siis peliin ja seurahistorian toista playoff-paikkaa metsästämään, Kobrien Ville Turja julisti.
Kokoonpano: Small, Anderson, Hopkins, Waterman, Peltokangas GTD 75%, Toivonen, Drockila, J Turja GTD 25%, V Turja.

Kobrilla on siis jäljellä kaksi tärkeää kotiottelua, joista voitot tarkoittaisivat todennäköisesti kauden huipentumista pudotuspeleissä. Tervetuloa siis kannustamaan Kobrat voittoon Kouvoista keskiviikkona klo 18.30 alkaen!

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy