iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Lapuan Kobrat saa keskiviikkona haastajan Joensuusta, kun Kataja Basket saapuu Kobra-Areenalle. Kobrat on voittanut edelliset kolme otteluaan, joten odotettavissa on tasainen kamppailu sarjapisteistä.

Voittojensa myötä Kobrat on hilautunut putoamistaistelusta kamppailemaan jo asemastaan pudotuspeleissä. Kun Kobrilla on jäljellä vielä 11 ottelua, näyttää vahvasti siltä, että lapualaisjoukkue kilpailee kahdesta viimeisestä pudotuspelipaikasta tasapisteissä olevien BC Nokian ja Helsinki Seagullsin kanssa.

Kobrien pelaajistossa on juuri nyt hyvä terveystilanne. Ainoastaan armeijassa oleva Ville Taipale on ollut sivussa harjoitusvahvuudesta.

Kobrien pelaaminen on ollut viime aikoina mukavaa katsottavaa. Etenkin puolustuspelaaminen on kehittynyt valtavasti. Yksittäisistä pelaajista nostettakoon esiin 206-senttinen Zane Waterman, joka on kehittynyt molemmissa kenttäpäädyissä harppauksin ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan.

Kansainvälisten otteluiden kiireiden takia Katajalla on jäljellä vielä 15 runkosarjaottelua. 25 koitoksestaan Kataja tähän mennessä voittanut 15. Katajan tähtäimenä on napata jäljellä olevista otteluista pudotuspelien kotietuun riittävä voittomäärä. Katajan lopullinen runkosarjasijoitus lienee jotain kakkostilasta viidenteen sijaan.

Kumpikin joukkue on voittanut edellisistä viidestä ottelustaan neljä. Katajalla häviäminen on tuoreempana muistissa, sillä joensuulaiset kärsivät yhden pisteen tappion sunnuntaina Kauhajoella.

Katajalta oli vielä sunnuntaina sivussa liuta avainpelaajia: Ilari Seppälä, Vincent Simpson, Adrian Diaz ja Matias Ojala. Keskiviikoksi koko kvartetti on merkitty kokoonpanoon 50 prosentin varmuudella. Varmaa on, ettei Kauhajoella vaisusti esiintynyt Kevin Bracy-Davis ainakaan Lapualla pelaa.

– Meille toinen peräkkäinen reissu lakeuksille, sunnuntaina jäimme ilman palkintoa hyvästä taistelusta huolimatta. Lapua on ollut viime aikoina hyvä ja hakenut tärkeitä voittoja. Mikäli Kobrat ja heidän taitavat yksilönsä pääsevät hyökkäämään omilla vahvuuksillaan, niin todella vaikea ilta on tiedossa, Katajan päävalmentaja Juha Sten linjaa Korisliigan ennakossa.
Kokoonpano: Lasaroff, Seppälä (GTD 50%), Simpson (GTD 50%), Herrala, Mullings, Palmi, Ojala (GTD 50%), Perttu, Vanttaja, Huolila, Diaz (GTD 50%).

– Katajan ja Karhun välinen ottelu näytti, miten laadukas joukkue Katajalla on. Neljän avainpelaajan poissaolosta huolimatta he hävisivät viime kauden mestareille pisteellä. Valmistautumista tulevaan peliin kieltämättä hieman vaikeuttaa se, ettemme täysin varmasti pysty tietämään, ketkä pelaajat saapuvat pelikuntoisina Lapualle. Edellisellä Joensuun visiitillämme jäimme ottelun alussa pahasti telineisiin ja ottelu oli käytännössä taputeltu ensimmäisen 10-minuuttisen jälkeen. Tuollaiseen löysään pelin aloitukseen ei Katajan kaltaista joukkuetta vastaan ole varaa ja pelivalmiutta ottelun alussa tullaan keskiviikon ottelua ajatellen painottamaan rajusti, Kobrien laituri ja valmennusjohtoon kuuluva Ville Turja toteaa.
Kokoonpano: Small, Anderson, Hopkins, Waterman, Peltokangas, Toivonen, Drockila, J Turja, V Turja.

Kataja-ottelu on Kobrille nyt kolmas Nenad Stefanovicin alaisuudessa. Vielä ei ole tuoreimmalla Lapua-visiitillään Stefanovic tappiota kokenut. Lähtökohdat yhden mestarisuosikin kaatoon ovat nytkin olemassa. Korisliigan kuntopuntarissa korkealla porskuttavat Kobrat ja Kataja lyövät siis yhteen keskiviikkona klo 18.30 alkaen, tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy