iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrat onnistuivat ryöstämään pisteet Seagullsin kotiluolasta jo toistamiseen tällä kaudella, ja voitto tuli Jussin viime hetken kolmosella, jonka voit katsoa tästä linkistä.

”Palasimme levypallopelaamisessa ehkä tasollemme. Vaikka emme saaneet Seagullsia kuriin nopeissa, kuittasimme ne pisteet hyökkäyslevypallojen jälkeen. Kolikonheittoahan se lopussa on tuollaisissa tilanteissa, ja tällä kertaa kääntyi meille. Maistuu kyllä pirun hyvältä”, Kobrien valmentaja Ville Turja iloitsi ottelun jälkeen.

"Onnittelut Kobrille! Kova loppuratkaisu ja hieno heitto! Osattiin aavistaa viimeinen Kobrien peli, koska meillä on yksi pelaaja (Ortiz) Kobrien viime kauden joukkueesta. Tiedettiin mitä tulee, mutta silti ei pystytty sitä puolustamaan. Se oli meiltä luokaton suoritus, ihan niin kuin koko pelikin ja levypallopelaaminen. Ei jäänyt tästä paljon kehuttavaa. Levypallopelaamiseen hävittiin tänään. Olemme sarjan huonoin levypallojoukkue ja se maksoi nyt lopussa voiton. Sitä pitää nyt parantaa", analysoi Seagullsin valmenta Mikko Larkas.

Voitto oli tärkeä siinäkin mielessä että päästiin aavistuksen lähemmäs pudotuspelipaikkaa, seuraava mahdollisuus pistetilin kartuttamiseen on viikon päästä kun Karhu saapuu Kobra-areenalle.

Seagulls–Kobrat 79–80 (42–40)

Zane Waterman 18/10, Khalil Small 17/10, Larry Anderson 17/6/5 syöttöä, Jussi Turja 13/0, Jaron Hopkins 13/7, Panu Peltokangas 2/3, Lauri Toivonen 0/4.

gullslla 1819

 

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPPankkiBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshUniconseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyfreeboLakAptkaptpiippoTopGreenetavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajnarviSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustusndtlouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastBesthallpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokiPaViVaaLismarSouPalurheiluteippi logoMovemakersSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesisievitaloJaaskelainenhinauslakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanekullasmbkoskinenlsmcitymhaavemaarudusmarkunmsolmioKonevuokrausPm trukkimaraluxOjalaTLuomaTukkutalosmileRuuhikoskieupartselektaPOPTiistMakkonenpolttovarinahkalaProgmaticJeppoBiogasFysio2000tyllisTurunEinesrakmtmvaluepKalottipeablampoassaoilonyararimbovirtasenhuhtahygaissaLakuepoxMeltexsopmetalfinnpartiapalkintokHeirolarskaKaskinenPolyplanInmecoUnesskuusakoskiPurkuexpKuomapalmiateksrkop

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 12 €
Opiskelija 9 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2020 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy