iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobriin tälle kaudelle 1+1 vuotisella sopimuksella liittynyt Robert Juvonen päätyi lopettamaan koripallon pelaamisen. Kuluvalla kaudella korisliigassa 14 ottelua runsaan 20 minuutin peliajalla ja 3,4 pisteen, 2,6 levypallon ja 1,6 syötön keskiarvoilla pelannut takamies laati oman tiedotteensa ratkaisuun liittyvistä syistä.

"Päätin lopettaa kilpakoripallon pelaamisen kroonisten vaivojen ja motivaation puutteen vuoksi. Tulin Lapualle sillä mielellä, että panostan kaiken koripalloon ja pelaan ammattilaisena vähintään seuraavat 5 vuotta. Valitettavasti krooniset selkävaivat alkoivat vaivaamaan loppusyksystä samalla kun omat peliesitykset alkoivat heikentyä. Joulukuussa menetin lopullisesti uskon omiin kykyihin, enkä pystynyt enää näkemään itseäni koripalloammattilaisena.

Olen äärimmäisen kiitollinen Kobrien organisaatiolle saamastani mahdollisuudesta ja samalla myös pahoillani, etten pystynyt täyttämään heidän enkä omia odotuksiani. Erityisesti olen kiitollinen Markku Turjalle, joka tämän mahdollisuuden tarjosi. Sanojensa mittainen suoraselkäinen mies, joka ansaitsee jokaisen Kobra-pelaajan kunnioituksen.

Haluan myös kiittää Marko Alakoskelaa ja Tuomas Vanhamaata, joiden välitön huolenpito saa pelaajat tuntemaan Lapuan kodikseen saman tien. Yhtä suurella sydämellä varustettuja korismiehiä saa etsiä.

Kiitos myös kaikille muille taustaryhmässä, jotka tekevät uskomattoman hienoa työtä Lapualaisen ja Suomalaisen koripallon eteen. Harmi, ettei asiat menneet niin kuin suunniteltiin. Tsemppiä loppukauteen ja tulevaisuuteen!"

Kobrat haluaa kiittää Robia ja toivottaa kaikkea hyvää tulevaisuudessa.

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariAPowerparkLaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPOPLakeusmskHalpahalliDatabrosnammoietappiakkuAmikotapiolaVuorenmaa.pngSaarenpaameridalillevillaeepeelujataloAlueTaitoFreshseduLjaspilapuan sanomatilkkaketjutKVSvehkon oyLakAptMinimanikaptavantMallaskuuvvkuivauspaninirintajEscarmatKayttoautokv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritRMokkilapuahoviTopGreenetHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceKRAUTAHyvaskasoilconkalustekkaukokiitoBarberMartelaAukiaMallinnusLapua Floors- parketitpohjanrkLakeusportLapuanLeipaKeittiomaailmaSilmaALOFKSuperPPHydNesmarPirttiRenoaPirjonPLiikuntatoimimajaniemiTaipalePaViVaaSimpsioseitJaskariPaukkuLapuanEnOPTiisteMakelaprintlinkRaMaNesteLapuaLappavesiJaaskelainenhinausUITTOFenniaepmKotiasunnotmanorRavaltsuRavikesajopariprojokinenkuortanembkoskinenlsmrudusKonevuokrausPm trukkiTLuomaTukkutaloHerkkulhdeRuuhikoskieupartSisailmamestMakkonensipapolttovariJeppoBiogasTulisalotyllisTurunEinesjitavalueppeabyararimboTRVosatKauhavaKaukoLlannenSaloLakuepoxMeltexfinnpartiapalkintokPolyplanWellbitPurkuexpKuomasoramosrkopLakeudenAsbBowlingTSportiaEsterTopinAutoavakotimattoInvestrentaFennoLaihiantpsopmetalSilwerWayVaasansKipup1TJConsLAgenttiLevyvirtaSeamkTuurinGrHhiRobsuokkopasi ahola valokuvausKaaritaivutusNordlogPakkalakmvLVIaslasiasennusFinlamelliPumppumestaritPeltomarketMigJaKoneerakellariLaatuvalisjstMHiomoMarianTAsfalttitaitoEPOPcleorpaalutusaccountoraluweldAntinAutoTavoylisahkoKareliaLaattaCkvaApteekkisundeejaakkolaKestransklMyllymakifintecsolkotipizzatrutefysmehsataterasapesuswerokOilLamppedeluxhartmanViitawelhotmaaseututilitLaserSteelasilopcustomitEuromNummijokiKandKNeverasamunTLinnaSteelVendoTurunKKkaunistoniemimesmecinvestigojklogwirokitSteelCompFitLapuaMarianneArconSipilaRevisolVireconferrainnelimarkkaPKMyynticambriMarttilaKJHkokoksalicontriaprmviesatekUlaVaasafarmari24

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 15 €
Eläkeläinen 13 €
Opiskelija 10 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 190 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 240 €

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593




smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 





© 2024 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy