iconBasket  iconUk iconYo iconIn iconFb iconTw

Kobrien ensimmäiset amerikkalaisvahvistukset ovat Zane Waterman ja Mike Morsell.

Waterman on 23-vuotias Manhattan Collegesta valmistunut 206-senttinen ja 100-kiloinen iso laituri. Parhaimmalla kaudellaan Zane kirjautti tilastoikseen 14,5 pistettä / 7 levypalloa ottelua kohden. Zane on ollut tehokas myös bonuskaaren takaa, kun kahdella viime kaudella pallo on löytänyt sukkaan n. 37% tarkkuudella. (Waterman Youtube)

Mike Morsell on 196-senttinen ja 98-kiloinen takamies-laituri, joka valmistui Towsonin yliopistosta. Morsell kuului koko neljän vuoden ajan Towsonin aloitusviisikkoon ja kirjautti viimeisenä vuotenaan tilastot 14 pistettä, 4,2 levypalloa sekä 1,1 syöttöä ottelua kohden, kolmosten upottua n. 35 %:n tarkkuudella. (Morsell Youtube)

'Haimme amerikkalaispelaajia, jotka ovat valmiita kovaan työhon ja haluavat todella ammattilaisuraa. Emme niinkään etsineet tähtipelaajia vaan suurin kriteeri oli taistelutahto sekä myös halu puolustaa. Sekä Zane, että Mike täyttivät hyvin nuo kriteerit ja olen iloinen, että saimme heidät Lapualle.' Kobrien valmentaja Lars Ekström kertoo.

Kobrien sopimuspelaajat: Robert Juvonen, Jussi Turja, Panu Peltokangas, Ville Turja, Lauri Toivonen, Peetu Drockila.

Korisliiga

Facebook

Liput

Zup Liput
Korikobrat Lapua

Yhteistyökumppanit

 

AlaTalkkariALaurilaALapuaAAtriaBLatomakiBMeverBPiskoBPOPPankkiBSaarikoskiBOsioVikingBmskHalpahalliDatabrosnammoietappiVuorenmaaakkutapiolaSaarenpaameridalillevillaYHSPeepeelujataloAlueTaitouniqueFreshseduLjaspiTurnerlapuan sanomatilkkaketjutvehkon oyLakAptkaptLamminpiippoavantMallaskuuOulunEvvkuivausrintajSeilabKipup1Escarmatkv-vari-sisustuslouhintaliike ylimäki oyKlemettilalapuan-kankuritlapuan autohuoltolapuahoviCanoramaHelastpitkisLkuljetusKPLammiwapiceHyvaskakalustekkaukokiitoMartelaAukiaStarkmcdonaldspohjanrkekonomitLakeusportLapuanLeipaSilmaALOFKSuperPPHydPirttiPirjonPmajaniemihonkajokipedeluxPaViVaakuninurheiluteippi logoMovemakersEncoreSimpsioJaskarilahdensuoRantalainenKatilasmartPaukkuLapuanEnVaasansprintlinkRaMaMVtilipalveluNesteLapuaLappavesiLannensievitaloJaaskelainenhinausTruteclakeaUITTOFenniaepmKotiasunnotautokatmanorRavaltsuRavikesajopariencoreprohuvilajokinenkuortanekullaslsmvalkacitymhaavemaaruduspowermarkunmhelmicertego

Yhteystiedot

Kobra-Basket ry
Alajoentie 5
62100 Lapua
info@kobrat.fi 

Yhteyshenkilö
Markku Turja
Puhelin +358 400 017 620
markku.turja@kobrat.fi 

 

Lippuinfo

Otteluliput
Aikuinen 14 €
Eläkeläinen 11 €
Opiskelija 8 €
Alle 7-v 0 €

Henkilökohtainen kausikortti
Aikuiset 195 €
Eläkeläiset 170 €
Opiskelijat 120 €
Paikkakausikortti 245 €

Kertalippusarja
10kpl kertalippuja 120€

KobraKlubi
Yksityisille 345 €
Yrityksille 495 €

Kotiottelut

Kobra-Areena
Lapuan Urheilutalo
Urheilukatu 6
62100 Lapua
Puh. (06) 4384 593
smartum seteli

Meillä käyvät maksuvälineenä
Smartum -liikuntasetelit

Kobra-juniorit    

Korikobrat Lapua ry                        
Jaakko Hietala                                 
puheenjohtaja
Puhelin 050 313 3926
info@korikobrat.com 

© 2019 Kobra-Basket ry • Tietosuoja
WebGarden Oy